Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pitolenie
który ma odbudować zaufanie do marki
Pitolenie, jak ktoś ma kasę i szuka auta to patrzy co jest w salonie i za ile. Mało kto czeka na nowości ściskając gotówkę miesiącami.
więc pójdą/poszli do BMW lub AUDI (jak KRS do LEXUSA dla przykładu).
Proszę coś ruszyłopo mojej interwencji
BRAVO
W końcu konkretna rzeczowa informacja
http://autokult.pl/24805,8-nowych-modeli-alfy-romeo-zaden-nie-bedzie-tani
A co w tym nowego?
A o nowym Audi A4 coś wiesz? Też ma być w sprzedaży pod koniec roku. Pewnie jak prześledzisz fora to znajdziesz.
Co mają teraz reklamować?
Dobre :sarcastic: z tymże dla jednych to stwierdzenie jest zachęcające a dla innych odrzucająceOOO i trafiłeś w sedno sprawy. Wiem o Audi tyle, że napewno się pojawi w standardowych odstępach czasu i będzie dobre
OOO i trafiłeś w sedno sprawy. Wiem o Audi tyle, że napewno się pojawi w standardowych odstępach czasu i będzie dobre
Z tego co wlasnie przed chwila rozmawialem ze sprzedawca AR to Giulia byla juz kilkakrotnie pokazana w mediach w wersji QV i ma to byc wlasnie ta biala wizualizacja w ADF jest wywieszony bilboard. Auto na bazie Ghibli ma byc wielkosciowo pomiedzy BMW 3 i 5. Bedzie pokazana 24 czerwca oficjalnie.
Nie uważasz, że podejście FC jest irytujące? Przez lata odwlekana premiera obiecanki cacanki. a trzy miesiące przed premierą pojawia się w internecie info, że Dyrektor Alfy Romeo w Ameryce Północnej Reid Bigland zdradził plany marki na najbliższe lata... kolejny raz ta sama informacja. Będą drogie, będą premium ale co to nie wiemy, o Giuli nawet nawet nie wspomniałFCA traktuje ludzi niepoważnie. Takie to jest wlasnie wiarygodne pozniej sie dziwimy, ze VAG zabiera spory kawalek tortu z rynku pozniej wpuszczajac dziesiatki modeli o roznych nazwach bo ich na tostac i wszystko dlatego ze te VAGi ktorych jeszcze nie ma sa najlepsze. I juz wiadomo,ze takie sa.
To była ironia z mojej strony
Dodano po 2 minutes:
OOO i trafiłeś w sedno sprawy. Wiem o Audi tyle, że napewno się pojawi w standardowych odstępach czasu i będzie dobre
Z tego co wlasnie przed chwila rozmawialem ze sprzedawca AR to Giulia byla juz kilkakrotnie pokazana w mediach w wersji QV i ma to byc wlasnie ta biala wizualizacja w ADF jest wywieszony bilboard. Auto na bazie Ghibli ma byc wielkosciowo pomiedzy BMW 3 i 5. Bedzie pokazana 24 czerwca oficjalnie.
W którym komisie sprzedawca tak ci naopowiadał? Bo poważniejsi ludzie z salonów AR nic jeszcze nie widzieli na oczy.