Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Bo prawy szybciej sie rozlatuje na naszych super drogachbliżej pobocza
![]()
U mnie prawy wytrzymał 137 000, lewy 155 000. Głównie chodziło o sworznie.Bo prawy szybciej sie rozlatuje na naszych super drogachbliżej pobocza
Na http://www.fiat-lancia-alfa.pl/category/159-zawieszenie w sierpniu można było wyrwać dolne wahacze za tysiaka.
Teraz cena jest 1300zł za lewy i 1500zł za prawy. Możecie się zebrać w kilka osób i wynegocjować dobrą cenę.
Ja za komplet przednich wahaczy górnych i dolnych zapłaciłem lekko ponad 3 tysiaki.
Ktoś z forum zakładał SRL-a ponad rok temu i chwalił sobie. Ciekawe czy jeszcze jest ok?Tylko ja raczej myślałem o np FAST, można kupić już od 440 zł.
Drugą opcje brałem SRL, tylko czy nie jest za tani zeby wytrzymał przynajmniej te 40 tys?