• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Jaki wahacz dolny?

U Litwinów 1333 zł. To więcej niż dwa TRW, trzy Moto Equipment albo pięć SWAG :D

Jak by jeszcze była pewność że wytrzymają tyle co 1-montaź, to można by się skusić. U mnie przy 170kkm siedzą dolne ori. Górne wymieniłem przy 150 i 155kkm.

pytałem na początku grudnia w ASO dolne kosztowały wg. cennika 1800zł bez kilkunastu złotych

Koledzy
To jakaś masakra z cenami tych wahaczy !!!!! Czy to dolne czy górne nie ma różnicy. Cena powala na kolana i nie tylko!!!! Przecież ta firma nie dba o klientów wcale tylko sobie winduje ceny!!!!
Napiszmy jakąś petycję i jako klub wyślijmy do nich. Przecież za chwilę cenami to dorównamy Ferrari!!!!
Przecież ten górny wahacz, to ma tylko sworzeń i dwie tuleje i żeby dawać za niego aż 670zł!!! Kosmos. A dolny: tuleja wahliwa, sworzeń, tuleja amora, i jeszcze jedna i to za 1500zł??? Pomyłka jakaś chyba. Nawet u Litwinów ceny poszły w kosmos.
Dramat.

Panowie musze wymienić dolny wahacz od strony kierowcy i tutaj mam dylemat, robię rocznie jakies 8000KM i nie zamierzam płacić taką kase za oryginał. Czy ktoś mi może polecić sprawdzony zamiennik który wytrzyma te 50 tysiecy kilometrów??

Ostatnio Pablo pisał o TRW, że to chyba najlepsza opcja poza oryginałem.

ja kupiłem 2xMM od arekgr w bardzo dobrej cenie - taniej niż TRW i Lemfordery. Póki co zrobiłem na nich 6kkm i cisza, wcześniej miałem taki tapczan że wszyscy za moją alfą się obracali ;)

Ja mam po prawej stronie dolny TRW od 16 000 km, górny od 24 000. Nic nie stuka, nic nie puka :)

Tylko ja raczej myślałem o np FAST, można kupić już od 440 zł.

Drugą opcje brałem SRL, tylko czy nie jest za tani zeby wytrzymał przynajmniej te 40 tys?

Tylko ja raczej myślałem o np FAST, można kupić już od 440 zł.

Drugą opcje brałem SRL, tylko czy nie jest za tani zeby wytrzymał przynajmniej te 40 tys?
Ktoś z forum zakładał SRL-a ponad rok temu i chwalił sobie. Ciekawe czy jeszcze jest ok?

Amortyzatory
Powrót