Si3b0
Nowy
Auto idzie do znajomego mechanika, sprawdzi czy do roboty jest duzo, czy bardzo duzo, ocenimy koszt i od nowego roku jedziemy z tematem, wyleczylem sie z lakierowanych zderzakow, musze zamontowac plastikowe jak w orginale 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sorry a planowałeś jakie?stalowe?drewniane?wyleczylem sie z lakierowanych zderzakow, musze zamontowac plastikowe jak w orginale![]()
Na poważnie,
to jest sobie w Grecji gość który zrobił taki projekt i postarał się odtworzyć błotniki, tylne drzwi, zderzaki, progi a'la DTM
firma z którą to robił ma formy, więc można sobie zamówić takie same (są plug&play) z włókna szklanego lub carbonu
a wyszło mu tak jak w załącznikach
ps. żeby ostudzić zapałto komplet bodajże z przednią maską (z wlókna) to bagatela 5k EUR
![]()
Sorry a planowałeś jakie?stalowe?drewniane?
Dodano po 12 minutes:
Błotniki to nie DTM a 155 Zagato
jak już się chcesz czepiać/prostowaćto nie Zagato a TI.Z lub GTA.Z, A.Zagato firmował nazwiskiem ale faktycznym projektantem był Spada (TI.Z)
GTA.Z których wyszło 24 egzemplarze były budowane przez Luca Zagato dzięki japońskiej kasie, dlatego też wszystkie poszły na tamtejszy rynek.
ale coś mi się zdaje że zaraz dojdziemy do dyskusji w stylu co było pierwsze jajko czy kura.
Spada brał wzorzec z DTM'a.
W
To nie było czepianie a mała uwaga tycząca błotników.Teraz poszperałeś w necie i się wymądrzasz.
To akuratnie mam z głowy
bardzo chorowałem na taki body kit... za młodu
w
Hahaha mnie też wczoraj zastrajkowały wycieraczki podczas jazdy w dużym deszczuAle powiem CI że mi dzisiaj tez wycieraczki jeb** i cholera wie co to , jutro bede gmerał
Ja mam tylko jej fotki z aukcji jak jeszcze stala na ładnym kole, miała lusterka i nie stała pół roku pod drzewkiem.
Auto na miejscu jak pojechałem to bylo różowe i tak upier@@one, że głowa mała. Sam jestem bardzo ciekawe czy coś z tego się udało wystrugać czy biedne silverstone czeka poważny remont.