Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Po wizycie w Cinsofcie mój egr jest już historiąok 45 min roboty i auto lepiej rusza przy okazji spalanie średnie mam teraz na poziomie 7,7-7,8l a miałem 9,2-9,3
Teraz czeka mnie jeszcze wymiana termostatu, usuniecie klap no i remap
Polecam wizytę u Cinka !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja Cię błagam, usuń od razu klapy wirowe!!! ja byłem na maj umówiony na ten zabieg, a pod koniec stycznia jedna klapa mi odpadła i narobiła szkód na prawie 5 tyśięcy złotych!!!! myślełem, że spokojnie do maja dociągne i się myliłem!!! Jak nie chcesz wywalić tyle kasy w błoto to zrób to zaraz, mój przebieg to 165kkm
Po wizycie w Cinsofcie mój egr jest już historiąok 45 min roboty i auto lepiej rusza przy okazji spalanie średnie mam teraz na poziomie 7,7-7,8l a miałem 9,2-9,3
Polecam wizytę u Cinka !
ile płaciłeś za wywalenie EGR ?
Dodano po 8 minutes:
Polecam wizytę u Cinka !
ile płaciłeś za wywalenie EGR ?
Wysyłkowo czyli mailowo. Szczegóły powie Ci mechanik ale z tego co czytałem to trzeba kupić odpowiedni kabel (inny niż ELM 327) i wgrywamy sami modyfikację programu do komputera ECU. Chyba @sdero z naszego forum świadczy takie usługi. Wychodzi taniej.To ciekawe, bo mi nic nie wspomniał że można wysyłkowo - czyli demontaż ECU ?
To wolę już podjechać![]()
Wysyłkowo czyli wysyłkowoWysyłkowo czyli mailowo.
Kwestia zakupu kabla MPPS - około 100 zł + robocizna @sdero. Ja tak swoje modyfikacje robiłem i jestem zadowolony. Mailowo, żeby była jasność.Chyba @sdero z naszego forum świadczy takie usługi. Wychodzi taniej.
Gdyby tak pieniądze rosły na drzewach
Njapierw termostat, bo silnik ma 70 st. a to za mało.
Chyba klapki są 100 razy ważniejsze niż termostat![]()
A ile 159- tek z forum ma usunięte klapki a ile nie ma ?
Ciekawe jak to jest procentowo ?
Termostat jest ważny bo silnik musi pracować w optymalnych warunkach.
Co do klapek jeżdzę z nimi ponad dwa lata - jasne że lepiej profilaktycznie usunąć ale to koszta remapu u Cynka a muszę jeszcze kupić zimówki.
Aha wywalenie egr to 450 zl naprawdę polecam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zimówki? Zaraz się przeca kończy zima...
ludzie nadal kupują zimówki