Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JagielKto jeździ po Bielsku 206-ką na klubowych ramkach?? Strąbiłem dziś człowieka ale wydawał się jakby zaskoczony o co kaman![]()
Jechales pod gorke z świateł kolo kantry ja akurat stalem na swiatlach na tym niby radku zona powiedziała ze pewnie nie slyszales bo byl strasznie skupiony na drodzeNie slyszolech nic i tak![]()
Pozdrawiam błękitną 156 z Siemianowic, widzianego o 22 w Czeladzi, jechałem za Tobą od M1, ale ramki dostrzegłem dopiero jak odbijałem w prawo.
Pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 159 spotkanego dziś ok 17:30 w Tychach na Dąbrowskiego. Pomachane było![]()
Jeśli koło 16-tej to mogłem być ja, ale przyznam szczerze, że żadnej 159 nie zauważyłem tylko dwie 147-ki, które nie odmachałyA kogo wczoraj spotkałem w Komorowicach? Srebrna 156 sedan SB *****
To raczej nie, mrugałem długimi i kierowca odmachałJeśli koło 16-tej to mogłem być ja, ale przyznam szczerze, że żadnej 159 nie zauważyłem tylko dwie 147-ki, które nie odmachały. Pozdrawiam
Czyja 147 ratowala nasza pomoc drogowa (156) na wczoraj na knurowie? Dobra felga, i chcialbym cos dowiedziec sie o modach bo widzialem pod maska conieco doszlo)