Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla kierownika bordowego Spidera STA.. wczoraj na światłach Obwodnica-Nakielska w Tarnowskich, skręcałeś w prawo w Nakielską

ja pozdrawiam podniesieniem ręki. wielu odpowiada. nawet we Włoszech parę osób w alfach mnie w ten sposób pozdrowiło.

Pozdrawiam właściciela 156 SMY... spotkanej wczoraj na Orlenie w Siewierzu:)

pozdrawiam 3 alfaholików widzianych wczoraj (tj. w sobotę). Pierwszego ze 159 widzianego pod Lidlem w Bieruniu. Drugiego też ze 159 mijanego również w Bieruniu (łapki były) oraz trzeciego ze 156 na tablicach SK widzianego na parkingu przy lotnisku w Balicach.

Jeżeli ta 156 to była czarna SW to również pozdrawiam, stała boroczka tam tydzień i czekała na mnie :)
Pozdrowionka

Pozdrawiam szara oramkowana 159 sw okolo15 jechala koło nemo później okoli 17 ciemna oramkowana 156 od ronda w dg zjechała do pogori.

ja pozdrawiam podniesieniem ręki. wielu odpowiada. nawet we Włoszech parę osób w alfach mnie w ten sposób pozdrowiło.
My tez, do tego czasem np mrygnieciem awaryjnymi itd :) ale napisanie w tym watku czesto pozwala zidentyfikowac wlasciciela.

przemek1 widzę, że wziąłeś sobie słowa do serca "Diesel musi dymić" :D Pozdro ;)

Witam. Pozdro dla czarnej 159 SW 2.4 Q4 na mysłowickich blachach - często jadącej raz za mną raz przede mną począwszy od tunelu katowickiego do Świętochłowic. Pozdrawiam:cool:

Pozdrawiam właściciela bądź właścicielkę bordowej 9 widzianej w Zabrzu na shellu przy pl. Teatralnym kolo 16 :):)

Jak na codzień nikt nie odmachuje to dzisiaj zaraz jak spod bloku wyjechałem to pomachane było z właścicielem czarnej 166 stojącej przy garażach i kierownikiem granatowej GTV zaraz za winklem :)

Pozdrowienia dla dwóch ciemnych oramkowanych alf mijanych wczoraj w Rybarzowicach po 16-tej oraz jednej nie oramkowanej przed Żywcem .Pomachane,pomrygane i odmachane:)

Pozdrowienia dla ciemnej 156 z 2 kobitami na pokładzie z parkingu na Auchan Gliwice.(Cham który nie przepuścił i nie pozdrowił tylko podziwiał i odjechał <srebrna 156>)No i wybaczcie...Człowiek uczy się na błędach.

Pozdro dla kolegi z czarnej159 ,odbiles na na zaleze z dtśki a ja polecialem dalej.Pomrygane,pomachane

Pozdro dla kierownika 156SW mijanego o 14.20 na Pl. Piastów . Łapki były :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla szarej (grafitowej) 156 sedan, przedlift, 1.8 z rejestracją SL widziana dziś (12-09-2014) w Elblągu, ulica Ogólna od CH Ogrody (remontowane).

Wskoczyła na wysokie obroty mijając srebrną Yariskę w której siedziałem.

I znowu kurde peszek
Trasa DG - ustron/wiselka i zero rameczek
Same.paciuloki bez i zero pozdrowek
:thumbdown:

Amortyzatory
Powrót