Wrzucisz, wrzuciszMONIKX wrzucisz fotki efektu końcowego tych prac jak rozumiem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wrzucisz, wrzuciszMONIKX wrzucisz fotki efektu końcowego tych prac jak rozumiem?
Później napiszę na PWKto naprawiał to auto blacharsko?
Odbiciem się nie przejmuj-mogło by być tylko mniej zniekształcone![]()
Tu nie ja jestem główną bohaterką tematuZrób zdjęcie lusterka od frontu. Podejrzewam, że wszyscy na to czekają![]()
To taka wczoraj mi pod blok podjechała - zdziwiłem się co nie miara
wysłane z nokii 6310i
(...) wysokie ceny Bertonki, bo jestem osobiście zakochany w tym modelu po uszy.
Pytanie nowicjusza: co to za model ta Bertonka ? :]
Firma tapicerska popłynęła na całej linii! Ich zadaniem było odnowienie dachu i wnętrza, a oni co?? Oni tylko dach i jeszcze bezczelnie wozili się po mieście Alfą!!!! Zrobiło się baaaardzo niemiło... A termin powrotu Alfy już we wtorek. Właściciel przełknął sprawę i wnętrze odnowi już we własnym zakresie - po prostu już się nie może jej doczekać.
Dzis chwile po 16 prawdopodobnie widzialem te alfe przewozona na pomocy drogowej w Jastrowiu.Chyba wracala do wlasciciela.![]()