drift-r
Nowy
- Auto
- AR 147 1.6TS Distinctive 2001
Na zdjęciach wyszło jakaś taka pomarańczowa.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie mam pojęcia w jakim była kolorze oryginalnie, bo do nas trafiła w jakimś zielonym metaliku i to też nie był kolor "wyjsciowy".Oryginalnie była w kolorze Rosso Alfa?
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Nie mam pojęcia w jakim była kolorze oryginalnie, bo do nas trafiła w jakimś zielonym metaliku i to też nie był kolor "wyjsciowy".
Taki kolor chciał właściciel... jak dla mnie zbyt pomarańczowy.
Gdzieś chyba mam jej VIN, może ktoś by rozkodował i wtedy wiedzielibyśmy wszystko (prawie). Momentami nawet zastanawiam się nad tym, czy ona na pewno jest z '76...
Jak przed 1985, to szanse, że coś będzie w ePER oceniałbym na bliskie zeru.
Tak, zgadza się we wtorek Alfa wracała na zachód - fajnie, że ktoś zauważył ją na trasie
Już dotarła do właściciela, który jest pozytywnie zaskoczony- aczkolwiek mnie razi ta niedokończona robota :/
Zdjęcia robiłam w pędzie, i jeszcze nie do końca złożonej (widać, to np. po osłonach reflektorów, które zostały tylko przyłożone na potrzeby zdjęcia) - później już nie dałam rady, bo miałam zbyt duży
ruch w sklepie :/ ... jednak myślę, że efekt na pewno widać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... i coś zamiast tureckich dywanów ;P :
![]()
ARRIVEDERCI ALFA!
![]()
Rozumiem, że robiliście tylko blachę i lakier. Auto ma nieoryginalne boczki drzwi, brak uszczelek pod klamki i znaczki pininfarina itd. Szkoda, że nie udało się zrobić całości, żeby efekt końcowy był zadowalający. Chromy też widzę, że do odnowienia i nie wszystko jest. Takie auto po kompletnej renowacji może kosztować 15-20000 euro. Lakier wygląda bardzo ładnie. Jeśli jeszcze to Cię interesuje, to mogę spróbować sprawdzić to auto - podaj VIN.