Tylne lampy do GT tuning

damian7110

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTD 2004
czy ktoś przerabia zmienia tylne lampy do tego modelu, bo ogólnie są wyglądowo przestarzałe a ten pomarańcz fuj. Albo można gdzieś jakieś tuningowe znaleźć ?

Szukaj na wsi tuningu ...

Najczęściej z S3 mini

chyba za bardzo staniały GT bo od pewnego czasu wieśtuningowcy w natarciu.

pzd.

Możecie mnie jechać, ale akurat ładnie zrobione te lampy wyglądają super. Chodzi o ich naturalny kształt i jaki to daje efekt 3D w połączeniu z LEDami: http://youtu.be/vmP8QsKzsHg

trza se było od razu pasacika w tedeiku i na ledzie kupic

pzd.

george co Ty mówisz? :D Może te ledy brzydko albo po wsiowemu wyglądają ?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Koraliki do kościoła?

Najczęściej z S3 mini

beznadzieja, tak jak wcześniej napisałem, kup se pan tedeika na ledzie...
pzd.

Ostatnia edycja:
Powiem tak: kocham to auto, jeździłem wieloma, ale chyba żadne nie dawało mi takiej frajdy. Znam wielu miłośników właśnie tego tyłu GT, ale tyle samo, albo i więcej, przeciwników. Nie ukrywajmy - projekt ma -naście lat (btw. auta są projektowane z kilkuletnim wyprzedzeniem), technika poszła do przodu więc czemu, nie ujmując wcale temu wozowi na atrakcyjności, nie pójść w coś takiego? Ja np. lubię mieć rzeczy które ma mało osób, albo nie ma nikt. Takie lampy to już jest wyróżnik na drodze. Nie mówię tu o pakowaniu takich lamp jak z Lexusa z przezroczystymi szkłami, mówię o bardzo subtelnych zmianach, które dostrzeże tylko wprawne oko. Nie zachowujmy się jakbyśmy tu mieli przed sobą Shelby z '67 do którego faktycznie nie pasują takie przeróbki. GT do dziś ma nowoczesną linię i myślę, że jak najbardziej można puścić jakąś wodzę fantazji, coś zmienić, kwestia gustów i guścików, ale już tak nie demonizujmy, OK?

Ostatnia edycja:
chyba za bardzo staniały GT bo od pewnego czasu wieśtuningowcy w natarciu.

pzd.

niesamowite jak odczytujesz moja wizję, tylko pogratulować, bo jeśli z brery 159 lampy to wieś to nie wiem co robisz na tym forum, bo czegoś takiego szukam
attachment.php
, ale przecież z gt ładniejsze
attachment.php

Załączniki

• pobrany plik.jpg
    pobrany plik.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 869
  • 800px-Alfa_Romeo_159_black_hr.jpg
    800px-Alfa_Romeo_159_black_hr.jpg
    139.5 KB · Wyświetleń: 636
co robie na tym forum???? a pisze jak mi sie coś nie podoba, wolno mi prawda???
nie rozumiem po co upodabniac swoje auto do innej marki, jak można po prostu je zmienić na właśnie tą marke, no ale vag w cenie, wiec trzeba przerobić co sie da aby upodobnic do vaga.
Linia nadwozia Gt jest ponadczasowa, projektanci dopasowali do niej światła i inne detale, i jesli ktos pisze na forum AR, że jest przestarzałe to chyba cos tu jest nie tak, polecam sprzedac GT i dokonać nabycia pasacika w tedeiku na ledzie, w metaliku itd...
na twoje nieszczescie niestety, w naszym kraju kolor kierunkowskazu to pomarańcz, nie czerwony, nie zielony, i nie niebieski, i musisz sie z tym pogodzić.
i weź zmień towar lub dilera, bo Twoje wizje są przerażające.
pzd.

Ostatnia edycja:
niesamowite jak odczytujesz moja wizję, tylko pogratulować, bo jeśli z brery 159 lampy to wieś to nie wiem co robisz na tym forum, bo czegoś takiego szukam , ale przecież z gt ładniejsze

A co Ty niby chcesz zdziałać z tymi lampami od brery?! Chyba nie będziesz ich montował w GT...?

rozwalacie mnie. kto pisze o jakims upodobnianiu sie do innego auta. George piszesz ze moze cos ci sie nie podobac, tak i kolega moze pisac i robic cos co sie jemu podoba, ale kolega to sensownie argumentuje a Ty george zaczynasz zaczepki jak wlasnie z kregow vagów itp, wiec sami sobie odpowiedzcie kto tu powienien zmienic marke. Ktos tu fajnie napisal, gt to nie klasyk z 68r ze szkoda cos ruszac, to zwykle auto, fakt ladniejsze niz wiele pozostalych ale w dalszym ciagu samochod ktoremu nie nalezy sie puki co zaden piedestał

i dalej nie kumacie ze on nie chce przeszczepiac lamp z 159 tylko cos na ich wzor zrobic. W 156 tez sa lampy na wzor tuningow vagowaych (noviteci czarne) a jakos sie wiekszosci podobaja. I nie uwazam ze zalozenie ich do 156 robi z niej passata

Ostatnia edycja:
No widzę ze na kolektor paliwa 170 zł szkoda ( temat czy 2 niżej ) ale na ledziki juz jest ;)

Ostatnia edycja:
jesli chodzi o lampy uwazam, ze orginal w alfie zawsze bedzie wygladal najladniej. a sam kombinowalem z lampami to itak zawsze wychodzilo, ze orginal najladniejszy;)

rozwalacie mnie. kto pisze o jakims upodobnianiu sie do innego auta. George piszesz ze moze cos ci sie nie podobac, tak i kolega moze pisac i robic cos co sie jemu podoba, ale kolega to sensownie argumentuje a Ty george zaczynasz zaczepki jak wlasnie z kregow vagów itp, wiec sami sobie odpowiedzcie kto tu powienien zmienic marke. Ktos tu fajnie napisal, gt to nie klasyk z 68r ze szkoda cos ruszac, to zwykle auto, fakt ladniejsze niz wiele pozostalych ale w dalszym ciagu samochod ktoremu nie nalezy sie puki co zaden piedestał

i dalej nie kumacie ze on nie chce przeszczepiac lamp z 159 tylko cos na ich wzor zrobic. W 156 tez sa lampy na wzor tuningow vagowaych (noviteci czarne) a jakos sie wiekszosci podobaja. I nie uwazam ze zalozenie ich do 156 robi z niej passata

jaki piedestał??? czy ja pisze o swiatłach z 159???
mnie tam z vagów nikt nie zaczepia, może Ciebie tak, i nadal będę uważał ze pchanie ledów do GT do skrajna wiocha i buractwo.
jak chce to niech pakuje, mnie tam zwisa, nie ja tym bedę jeżdził. nadal podtrzymuje ze GT tak staniało ze trafiło pod strzeche.
pzd.

ja tez nie pisze przeciesz ze Ty mowisz o lampach z 159. Ja tez nie mam problemow z wlascicielami innych marek, malo tego mam bardzo duzo kolegow ktorzy maja vagi i jakos nie uwazam sie lepszy/gorszy niz oni, to tylko samochody. Nikt przeciez nie broni ci wyrazac swojego zdania, bo kazdy ma takie prawo, od tego jest forum. Tylko kultury troche. Krytyka tak, ale konstruktywna a nie wiocha, passat i ch.j. Zagladanie do porfela to juz bez komentarza pozostawie

I nie chce tu nikogo obrazac (jesli kolega George poczules sie obrazony to przepraszam)ani tworzyc bezsensowne spiny ale czasem rece opadaja jak sie czyta wywody dumnych jak pawie wlascicieli juz jednak troche podstarzalych alf

Ja osobiscie koledze kibicuje, niech robi cos indywidualnego, jak zrobi to sie oceni. Lubie zmiany czy to opel, vw, renault czy wlasnie alfa.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót