Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla niebieskiej 156 rej.KWA (ramek chyba nie było) za która cisnęłam dziś sobie ok.19 z Kęt do Andrychowa.....dobrze sie jechało za driverem, bo szybko dotarłam :)

To moja była 145 tam stoi, bo kupił ją właśnie gościu z tamtych okolic, zresztą, mieszka 500m ode mnie, ale o klubie nawet nie ma pojęcia, chodź mu mówiłem, więc nawet mu nie machaj :D. I to jest Os. Piastów :P
właściciela jeszcze nie widziałam, a osiedle... wiedziałam, że pomylę :P

właściciela jeszcze nie widziałam, a osiedle... wiedziałam, że pomylę :P

Szczupły i wysoki, wystarczy? :lol: . Ale mocno zaniedbał 145-ke, stoi cały czas upieprzona... A zwracałem mu ostatnio uwagę :P . Często bywasz w okolicach Rydygiera? Wpadaj na kawę ! :D.

Pozdrowionka dla właściciela czarnej 147 na KPR.... Nie zdążyłem odmachac , dziś na trasie kraków kielce po 14.00 , jechałem na świętokrzyski zlocik;)

Również pozdrawiam :) Akurat wracałem z trasy z łodzi w strone Krakowa, ale ładną dziewiątke na ramkach to zawsze zobacze :D

Niedługo po Tobie, jechała b.ładna 147, tylko ani koloru ani numeru rej nie pamietam <rotfl> :D Znak rozpoznawczy to kwadratowa tablica z przodu i bardzo fajny pakiet al'a GTA albo ori GTA :D JEśli ktoś z tego jakże dokładnego opisu się rozpozna, to pozdrawiam :) Możliwe, że też w kierunku zlotu jechał

maniek015 fakt, upieprzona to ona bywa... Często ;) Co tydzień w weekendy jestem ;)
zaspokoiłeś moją ciekawość :D

Bo brudas się z niego zrobił, jak go spotkam to dostanie reprymendę od razu :D. No to tym bardziej wpadaj, bo każdy weekend mam wolny, to i kawę mam czas przyrządzić :P

maniek015 będę pamiętać ;)

Pozdr dla kierowcy pięknej, niebieskiej 156 ustrzelonej dziś ok 13/14 w okolicy szkoły bezpiecznej jazdy Kościuszko.

Pozdrowienia dla kierownika pięknej, oramkowanej 166 z którym widziałem się wczoraj na parkingu TESCO przy Kapelance :)

Pozdrowienia dla czerwonej 156 na ramkach klubowych KWA jadącej z Wadowic w stronę Kleczy. Kierowcą okazała sie Pani która nie wiedziała o co chodzi;P

Pozdrowienia dla Alfaholika ze 159, którą najprawdopodobniej odbierał dziecko z przedszkola w bloku przy ul. Ruczaj :)

A ja pozdrawiam kierowniczke 156stki na złotych felach, która widziana była wczoraj niedaleko os. Kalinowskiego w krk ok. g. 18. Ramki były, ale niestety reakcji brak.

witam dzis miedzy 15 a 16-30 byłem w olkuszu w italauto w tym czasie widziałem chyba z 10 ar rozne zadna nie miała ramek klubowych mimo to pozdrawiam wszystkie widziane w tym czasie :)

Słżbowa Octavia ,pozdrawia Brere KDA... z A4 Kraków Tarnów:)

Ponowne pozdro dla kierowcy granatowej 159, który tym razem na Odrowąża zaparkował wczoraj (czwartek) przede mną :) Tylna ramka alfaholicka, przednia jakaś inna.

Pozdrowienia dla Pana ze srebrnej 156 KRA na ramkach, ustrzelonej 2 razy dziś w Skawinie - tyle, że Pan chyba nie wie nawet co to są te ramki i forum :P
I dla kierowcy czerwonej 147 KRA na ramkach ustrzelonej dziś w Skawinie koło Netto :)

Pozdrowienia dla kierowcy 159 na KR widzianej dziś na obwodnicy Kielc koło godziny 16.40;) Rzucił mi się w oczy brak prawego światła.

Natapane z 'tego jedynego'

Pozdrawiam kierowce ciemnej 159 , mijalismy sie dzisiaj w Wieliczce a chwile wcześniej widziałem zaparkowaną srebrną 156 na rameczkach z włoską flagą zaparkowanego koło kościoła na Rynku i oczywiście też pozdrawiam:)

Wczoraj , tj. 19.04.2014 pod Galerią Bronowice niebieska Alfa , odmachana . Pozdrawiam . I w tym samym dniu , na parkingu też niebieska na czarnych alusach na Makowskiego . Pozdrawiam .

Amortyzatory
Powrót