Lista N. Sącz

Dobre akcje się pamięta, trzeba będzie powtórzyć jak będzie ciepło :cool:

Na takie numery zapraszam tym razem do mnie. Właśnie wziąłem grill elektryczny za punkty ze Statoil to się wypróbuje:) Tylko podejrzewam, że zanim spota w KGR zrobimy to jeszcze jakiś śnieg zobaczymy:)

Panowie na najbliższym spocie zobowiązał się Luke postawić flaszkę w związku z nową bellą:cool:

no to kiedy? :D
23.03.2014r.
Robimy spota jakiegos konretnego? Siadziemy w jakims barze, czy restauracji ;D cos sie ustali, kierowców sie załatwi ;D

Zwykłe spoty w niedziele są OK ale jeśli chodzi o imprezowanie to bardziej pasowałaby mi sobota, tak czy inaczej dostosuję się do pozostałych. Wracając do tematu pogody, tak jak pisał wcześniej Belfer może jeszcze padać śnieg wiec może ogarniemy coś przy pewniejszej pogodzie, a w najbliższym terminie zrobimy zwykłego spota.

Popatrz na zewnatrz a następnie na kalendarz, prawdopodobieństwo śniegu nikłe:-)

attachment.php

Dzisiaj 10.00 a nadal pada;D
Pozdrawiam ;D Dzisiaj ledwo zrobiłem 30km Mchawa - Cisna - Mchawa, dwa samochody z góry sie zagalapowały i na dachu w rowie lezały, ślisko niesamowicie, po serpentynach na 2 biegu bez gazu... a ci co jechali po tyh co sie wywalili wyprzedzili mnie jak wracałem a potem czym bardziej góra tym gorzej, ledwo ledwo, i w koncu przed serpentynami zwątpili i sie zatrzymali i mnie puscili i GT plus kontrola trakcji dała rade ale czasem juz było blisko by stanać, a jakby juz staneło to by mnie zasypało...

Załączniki

• 1455843_650976501616901_1746230255_n.jpg
    1455843_650976501616901_1746230255_n.jpg
    95.1 KB · Wyświetleń: 157
Dzisiaj 10.00 a nadal pada;D
Pozdrawiam ;D Dzisiaj ledwo zrobiłem 30km Mchawa - Cisna - Mchawa, dwa samochody z góry sie zagalapowały i na dachu w rowie lezały, ślisko niesamowicie, po serpentynach na 2 biegu bez gazu... a ci co jechali po tyh co sie wywalili wyprzedzili mnie jak wracałem a potem czym bardziej góra tym gorzej, ledwo ledwo, i w koncu przed serpentynami zwątpili i sie zatrzymali i mnie puscili i GT plus kontrola trakcji dała rade ale czasem juz było blisko by stanać, a jakby juz staneło to by mnie zasypało...

Ładny krajobraz:) Ale w końcu masz nówki Nokian'y więc śnieg nie straszny.

- - - Updated - - -

:)))) u mnie tylko deszcz pada:) na szczęście do krk jadę w czwartek...

Hmm. Czyli navi będzie do czwartku...?:)

i tu się rodzi ciekawsze pytanie, jakbym miał kupić takiego klasyka (niewątpliwie pięknego po dopieszczeniu finansowym) to wykładam powiedzmy 12tys na kupno + dołożyć by była igła z 20tys daje nam to +/- 32tys. A więc dokładam jeszcze parę tysi i mam brerkę powiedzmy 3.2V6...:)

Tylko jaki sens w porównywaniu auta mającego 30 lat do samochodu współczesnego?

Oba auta dostarczą kierowcy różnych doznań i w gruncie rzeczy osoba która szuka klasyka zapewne bez wahania wybierze zabytek - osoba która szuka możliwie dużo auta za tą samą cenę wybierze cos współczesnego.

Amortyzatory
Powrót