• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

A co to jest ten fejsbuk?

To jest:

1. książko-twarz lub wedle innego tłumaczenia twarzo-książka
2. Gesichtsbuch w jedynym właściwym języku europejskim:)
3. Tvarknicha po "cziesku"

Ogólnie rzecz mi obca poza nazewnictwem.

Dzisiaj w Grybowie około 10 widziałem czarną 159 SW rej KNS łapki były, może kolega się pokaże na jakimś spocie ??

Aktualizacja:
Miejscowosc Mszanka za przejszdem kolejowym srebrna 156 rej KN. Trebor ??

Wyslane z telefonu przy uzyciu Tapatalka

Aktualizacja:
Miejscowosc Mszanka za przejszdem kolejowym srebrna 156 rej KN. Trebor ??

Wyslane z telefonu przy uzyciu Tapatalka

Eee tam. Tak zjawiskowego auta byś nie rozpoznał?!

Dzisiaj w Grybowie około 10 widziałem czarną 159 SW rej KNS łapki były, może kolega się pokaże na jakimś spocie ??
Grybów wita! myślałem że jestem jedyną 159 sw na KNS he. Już od dawna wybieram się na jakiś spot do NS ale przy dwójce małych dzieci ciężko się zorganizować. Przy okazji kiedy znów się spotykacie?
pozdrawiam

Eee tam. Tak zjawiskowego auta byś nie rozpoznał?!

Mijaliśmy się i w ostatniej chwili zwróciłem uwagę na rejestrację KN, a w okolicy gdzie króluje rej. KGR wydało mi się to podejrzane, pomyślałem że może Trebor pomykał do Ciebie jakimiś bocznymi drogami ;)

Grybów wita! myślałem że jestem jedyną 159 sw na KNS he. Już od dawna wybieram się na jakiś spot do NS ale przy dwójce małych dzieci ciężko się zorganizować. Przy okazji kiedy znów się spotykacie?
pozdrawiam

Moja już śmiga na KNS-ie ponad rok, ale jakoś wcześniej nie miałem przyjemności Cię spotkać. Tak czy inaczej miło było zobaczyć, że ktoś pokazuje łapkę :), niby się na to czeka ale zawsze jest to jakiegoś rodzaju zdziwienie. Co do spotu to myślę że w okolicy świąt uda się chłopaków namówić na jakieś spotkanie w pełnym komplecie (Paweł wracaj do zdrowia ;)). Pozdrawiam

Czy tylko ja tutaj zaglądam ?????????????????????????????????????????????????????????????

Wybiera się ktoś 13 do Tarnowa ??

Ostatnia edycja:
Ja wracam do zdrowia:-) jak będzie wmiare ładna pogoda mogę jechać chyba że znowu w coś się wpakuje...

dozbieramy reszte leni:-) czyt. Kierownik który ma wyyeb...;-) Luke coś to znowu wymyślił że nie masz czym jechać?

GT do lakiernika idzie na poprawki i jej z dwa tygodnie miec nie bede...
ale jakby było duzo chetnych to 159 pogonie... ;)

Ostatnia edycja:
ferenss na stronie którą podałeś koszt to 187,99 z przesyłką, sowa jak da rabat to pewnie jakieś marne 5-10% wiec może warto zamówić przez internet ?? No chyba że czas cię goni bo okres oczekiwania do 10 dni
frown.png
co to za rura?? wywalasz DPF ??

Ostatnia edycja:
tak tylko po weekendzie jadę na usuniecie DPF i EGR, a poza tym pisałem i dzwoniłem do fiat-autoparts i głucho - 0 odzewu! Może spróbuję samemu uszyć coś na wymiar :) gdzie w saczu kupie rury i flansze?

Amortyzatory
Powrót