• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy ktoś ma kabel, co by odczytać błąd? :p

Ja mam jakis kabel. Moze uda sie ogarnac temat. Jutro sie widzimy to przywioze kabel

A właśnie miałem się Was koledzy pytać o kabel :) Czyli można się podłączyć pod prośbę? I przy okazji. Czy ktoś się zna na elektronice? Bo mam kabel który z dnia na dzień przestał działać...

Dzięki wielkie za kolejne spotkanie. Pogoda nas nie rozpieszcza ale zjawiamy się coraz liczniejszym gronem:D. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drogach i następnym spocie;).

Do następnego :)

Może czwartek 19.12 albo piątek 20.12 godzinka 18:00 lub wcześniejsza??

witam klubowiczów. Aura i okoliczności ostatnio nie rozpieszczają. Może spot jutro czyli 25.01.2014 pod tesco, godzina 17:00 lub 18:00???? Niestety znowu będę saabem bo GTV jeszcze się nie rozbudziła ze snu zimowego:P

Ja niestety w tym tygodniu odpadam :/

To i ja postaram się podjechać na chwilę.

Znajdą się chętni na dzisiaj :) ?

Jestem za. Dzisiaj godzina 17 pod Tesco??

Będę ok 17:30

Wiosna się zrobiła, wypadałoby GTV na spacer zabrać :p

Pozdrawiam zdziwionego kolegę z 156 FL, który stał w korku w Oławie. Trąbiłem i machałem. Tyle, że jechałem Sprinterem ;)

Pozdrawiam zdziwionego kolegę z 156 FL, który stał w korku w Oławie. Trąbiłem i machałem. Tyle, że jechałem Sprinterem ;)

To mi się przyśniło, że jak ostatnio się widzieliśmy, to jechałeś w Iveco??- bo jakbym miał jeszcze wypatrywać kogoś w Sprinterze, to mogłoby mnie już przerosnąć xD

Jak kiedyś będziesz w okolicy w soboty to może akurat załapiesz się na spota, zapraszamy :).

Amortyzatory
Powrót