• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A to jednak Cie pomylilem...ja mieszkalem na Legionow, ale ostatnio widzialem starego znajomego w srebrnej 156 i jak napisales o tym osiedlu to pomyslalem ze moze to Ty :)

Kiedys tam mieszkalem teraz rodzicow odwiedzam czasem chodze tam po osiedlu i widziale 156 srebrna ale niewidzialem czy ma ramki klubowe mimo to pozdrawiam.

Pozdrawiam alfistę z Ciemnej 147 widzianej dzisiaj rano w korku na zjeździe z A4 na pszczyńską w Gliwicach :)

Pozdrawiam blond kierowniczkę z czarnej 147 na rej. KCH, która wpuściła mnie jak próbowałem się wydostać z zakładów Azot w Jaworznie, a nie jechałem moją Alfą tylko Sprinterem :)

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

pozdrowienia dla kierownika czerwonego Spidera SK, dzisiaj rano na obwodnicy Piekary - Bytom na światłach :)

73.jpg

pozdrawiam wlasciciela ;)

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Co to za Pani jeździ 156 w kolorze mojej (azzurro fantasia) i ma lampy te jakieś z ledami i soczewką + ksenon? Dzisiaj jechała za mną przez Siemianowice i chyba ludzie się dziwnie patrzyli - myśleli pewnie że mają zeza ;p Pozdrawiam

P.S. Pani miała blachy SPI

Czy kierowca 147 SBL z ramkami widział jak machałem? Koło Real'a się mijaliśmy :]

Pozdrawiam Sołtysa jechałem dwa samochody za Tobą wczoraj w godzinach wieczornych do Żywca

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Co to za Pani jeździ 156 w kolorze mojej (azzurro fantasia) i ma lampy te jakieś z ledami i soczewką + ksenon? Dzisiaj jechała za mną przez Siemianowice i chyba ludzie się dziwnie patrzyli - myśleli pewnie że mają zeza ;p Pozdrawiam

P.S. Pani miała blachy SPI

Znamy, niezrzeszona ;)

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)

pozdrowienia;) dla oramkowanej 156;) Zory kolo ocynkowni Gal
118.jpg

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla Pana/Pani w 156 SL ustrzelonej przez Policję w Zabrzu - Kończycach :)

Pozdrowienia dla srebrnej Brery na rej. SK... spotkanej wczoraj około 21:00 na A4 na wysokości 3 stawów. Jechała w kierunku na Mysłowice, pomrugane było.

Nareszcie coxu ustrzelony w zabrzu z piechtolota :D Az sie zdziwilem, ze odmachales ;)

Amortyzatory
Powrót