Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla 156SW zaparkowanej przy ul. Dworcowej w Katowicach. Szedłem do INQ :)

Wysłane z mojego GT-I8190

pozdrowienia dla Alfisty widzianego dzisiaj na DK88 koło godziny 11:00 i dla BeBe z którym mieliśmy krótką, wspólna przejażdżkę:)

- - - Updated - - -

no i jeszcze pozdrowienia dla Sobieskiego widzianego na Rybnickiej koło 13;)

Pozdrowienia dla kolegi z niebieskiej 156 na SI wczoraj pod kebabem IMBIS w Dabrowce Wielkiej. I Dzis pozdrawiam kolege wjezdzal na gielde do gliwic ormkowana srebrna 166 Super, i powrot w kierunku bytomia 147 oramkowana jechala w kierunku gliwic droga 88. Nikt nie pomigal czy odmachal

Pozdriwienia dla srebrnej GT wyjezdzajacej z malych strzemieszyc jadacej pozniej w kierunku sosnowca,i pozdrowienia dla granatowej 156sw z ramkami kllubowymi w dg na lukasinskiego i zjechala do lidla :-)

Pozdrówki dla szarej oramkowanej AR 156 w Rydułtowach niedaleko szpitala na tablicach SWD w piątek. Nie wiem kto to był, ale żona jechała i widziała :)

Pozdrawiam czytajacych ;p a tak wgl to panowie przydalo by sie jakos ruszyc na forum temat wizytowek zeby byly dostepne do kupienia w rozsadnej cenie za dana ilosc bys my mogli reklamowac nasz klub bo ostatnio zauwazylem sporo nowych alficzrk a nie ma jak zostawic zaproszenia ;( wiem ze z dupy pisze ale na telefonie klikam ;) i kiepsko mi sie tu edytuje...

Kierowca z czerwonej 147 na ramkach na Mikołowskiej ok 14:30 , pomachane z mojej strony i zdziwienie z drugiej strony :P

Pozdro!!!

Amortyzatory
Powrót