• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[145] Alfa Romeo 145 "Miętusek" - Klakierr

kup naklejki silikonowe na alledrogo ;) można znaleźć takie, żeby nie wyglądały jak wieś tańczy, wieś śpiewa :P i do tego cena o wiele niższa ;)

Mówisz o emblematach na przód i tył? Czy na felgi - bo o naklejkach zamiast emblematów już myślałem, ale jakoś się nie natknąłem na nie...

na Zendery będę miał oryginalne dekielki Alfy z felg 16" :)

Ale emblematy bym chętnie kupił - wiesz może gdzie można kupić jakieś ładne? Ogólnie jeśli ktoś wie, gdzie można dostać "zestaw naprawczy emblematów" to proszę - napiszcie. Tak mnie bolą te znaczki, a na allegro widzę samą wioskę...

Ostatnia edycja:
Ale emblematy bym chętnie kupił - wiesz może gdzie można kupić jakieś ładne?
u nas na forum sprzedają, są dość dobrej jakości na obydwu 145 miałem i jak na razie nic sie nie dzieje, ale trzeba sie przyłożyć zeby ładnie przykleić.

Własnie o to chodzi, że autor tematu się nie odzywał od ?3? miesięcy i temat został zamknięty.

A to nawet nie wiedziałem. A napisz do kolegi _tomek _ też robi naklejki, może będzie chciał wykonać logo. Jeśli nie pozostaje allegro

wygladają na prawdę ładny. Tylko ja obawiałbym się tego ze są zbyt grube i po prostu nie bedą sie trzymały na wypukłym logo. Kiedyś dokładnie miałem tak samo z kołpakami. po prostu zgubiłem 2 loga bo sie odkleiły.

Hm... na zdjęciach wyglądają nawet ok, nie widziałem ich wcześniej. Kupiłem te pierwsze, 72mm powinno się idealnie wpasować. Do tego dojdzie radio Sony BT2700 i nowa antena :D
Znaleźć opony na Zendery i intercooler (może zarobie na nowy).
Coraz to ładniej wszystko wygląda.

...a właśnie. Dostałem od sąsiada nowe wahacze od GTV (czyli powinny pasować) - warunek jest jeden... muszę je sam wymontować. GTVka stoi bez silnika, wiec to już ułatwienie, ale nie wiem szczerze jak to zrobić. Może mi ktoś pomóc?

a właśnie. Dostałem od sąsiada nowe wahacze od GTV (czyli powinny pasować) - warunek jest jeden... muszę je sam wymontować. GTVka stoi bez silnika, wiec to już ułatwienie, ale nie wiem szczerze jak to zrobić. Może mi ktoś pomóc?

w zrób to sam jest manual wymiany wahaczy w 145/6 są zdjęcia więc powinno ci pomóc, ogólnie prosta sprawa, jedynie musisz uwazać jak bedziesz wybijał sworzeń ze zwrotnicy zeby go nie uszkodzić. powodzenia.

ściągasz koło, podnosisz auto opierasz na czymś mega stabilnym i działasz, dojście do śrub raczej bezproblemowe.

Przedwczoraj wpadło nowe radio. Sony Mex-2700.

IMG_20131116_122349.jpg
Głośniki przednie (Sony XPLOD 190w) zostawiam, na tył chce kupić Sony Xplod 150w.

Już wiem co zagości na Zenderach! Pirelli P Zero Nero 205/45/16 83W. Używane jeden sezon, bieżnika 2x8.2mm, 2x7.6mm. Kupione za naprawdę małe pieniądze.
pirelli2.jpg pirelli.jpg

Ostatnia edycja:
Na prawdę fajne oponki kupiłeś. Miałem je kiedyś na 307 i całkiem fajnie się spisywały.

Jutro też się czymś pochwale ;d

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót