• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[145] Alfa Romeo 145 "Miętusek" - Klakierr

Nie ma problemu. Fajnie bylo sie spotkac z Toba, Ojcem i Mietusem oczywiscie.
Powodzenia w dalszych pracach.

Tapatalk

Hej ładniutka ta twoja alfina ale czy to na pewno wersja ES?? Bo jakoś u Ciebie nie widziałem aluminiowych wykończeń w środku acha fotele od GTV super sie komponują a nie miałeś przypadkiem poduszek bocznych w starych fotelach?? tak jak top powinno być w ES

Może nie wstać aluminium - ale resztki są (np. Wywietrzniki) niestety środek był kiedyś bardzo zdewastowany i trzeba było wstawić nowe rzeczy. Foteli nie wymieniłem, wiec nie wiem czy były poduszki, jakieś kabelki wychodzą z podłogi.

Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

no jeśli masz poduszki boczne to na fotelach powinien być wyszyty napis airbag a jak nie są podpięte to powinna ci sie świecić kontrolka z poduszki chyba ze coś jes namodzone

Poduszek nie było. Fotele były mocno zaniedbane takie zwykłe zielone.
Pozdrawiam

Tapatalk

Alfa złożona, na chodzie, nowy front i blotniki, wygląda teraz tak jak powinna, ani grama rdzy!!! Jestem mega zadowolony, przez to cierpi moja składania. Jutro, jak będzie jasno, wrzucę fotki nowego-starego miętuska!

[edit]
No nie mogłem:
133.jpg
134.jpg
135.jpg

Ostatnia edycja:
No koniecznie zdjęcia w dzień:) choć juz teraz widać że zacnie się prezentuje

Jest brudna jak świńska noga, ale...
uploadfromtaptalk1377174610579.jpg
Jest jeszcze troche do zrobienia, ale już jest zacznie, znacznie, znacznie lepiej!

Wczoraj wpadły nowe hamulce (tarcze bosch, klocki steinhoff)
uploadfromtaptalk1377174673195.jpg
Dziś jadę na przegląd, bo troszkę wyszedł... Po nim myjnia + wymiana oleju i filtrów.
uploadfromtaptalk1377174749694.jpg

Ostatnia edycja:
no widze że inwestujesz w belle :) powolutku do celu haha ale trzeba przyznać że twoja 145 wygląda zacnie.
Klakierr takie pytanko do ciebie bo nie pamiętam czy masz climatronik bo ja u siebie szukam czujnika zewnętrznego temperatury który podobno jest pod lusterkiem wiec jak masz go u siebie to zapodaj jakieś zdjęcie acha pozatym klima jak jest na auto to działa Ci poprawnie??

No i nie zdała przeglądu, końcówki drążków kierowniczych wylatane. Już kupilem nowe - Delphi.

Okazuje się, że jeden amorek (tyl) mi troche wylal.

Climatronic mam, nie działa (pękniętą mam rurke od klimy, na dole tak). Czujnika Ci teraz nie pokaże, bo o 4 jade na lotnisko. Przez nastepne dwa tygodnie nie będzie mnie w kraju.

Ostatnia edycja:
Tarcze tył wymienione, olej zmieniony, filtry zresztą też.

Takie tam z myjni:
IMG_20130907_180409.jpgIMG_20130907_180420.jpgIMG_20130907_180434.jpg

(choć widać jeszcze trochę syfu ze spalonej szopy sąsiada...)

Wczoraj zawitały nowe linki ręcznego (obie) - przed zimą wypadało to zrobić.
IMG_20130916_174812.jpg

Dziś jadę do kolegi z pomorskiego forum pobawić się w zamianę środka przepływomierza (tym razem od 156 2.4JTD) - fajnie by było gdyby pasował, bo oddałby mi go za bezcen...

Ostatnie dwa dni spędzone przy dolocie i OCT.
W dolocie żadnych dziur nie znalazłem. Harmonijka przed turbiną nie wygląda najlepiej, ale nie wygląda też jakby puszczała.
OCT uszczelnione, bo jedna rurka była padnięta. Przy okazji uszczelniłem rurkę odmy.

No i spryskiwacze naprawiłem! :D

Wczoraj razem z Miętuskiem byluśmy na urodzinach klubowego kolegi z północy. Spot/zlot był naprawdę miły.
a145_1.jpg a145_3.jpg a145_2.jpg a145_6.jpg a145_5.jpg a145_4.jpg
Wszystkie fotki wykonał solenizant: Piotr 'Sukienka' Sukiennicki

Amortyzatory
Powrót