Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
cierpliwie powtarzam: inwestorzy z calego swiata kupują te obligacje na wyścigi. Nikt nie kupuje obligacji bankruta,
LUDZISKA!!! TU SIE DYSKUTUJE O GIULII A NIE O EKONOMII USA!!! Moderator spi czy jak?? Chce czytac o alfie ALFA ROMEO FORUM, a nie o sytuacji ekonomicznej USA, BANKIER FORUM... prosze Was!!!!
czytaj, szukaj, myśl, polecam zagraniczne portale, prase, amerykanskie, angielskie... czytaj biuletyny NYSE, masz codzienne raporty...itd.
ale, wbrew pozorom, temat związany jest z Julią. Julia nie powstaje na razie i długo nie powstanie, bo rynek amerykanski latwiej wciągnie chryslera niż nieobecną tam od wielu lat AR. Na tym Marchionne sie przejechał.
Sytuacja robi sie poważna, rynki europejskie są zapchane tak mocno, ze wejście z nowym modelem zaczyna tracic sens: cieżko bedzie na tym zarobic. KONKURENCJA ODJECHAŁA.
Marchionne zarzyna markę, pozostaję w tej opinii konsekwentny. 4C to może byc wskazówka w jakiej formie przetrwa marka AR: bedzie robiła co jakiś czas male sportowe auta dla nadzianych i dla koneserów, oczywiscie nie bedą one robione przez fabryki AR: nie wiem, czy bedzie to Masa, czy inna marka ale rzecz bedzie polegała na udzielaniu prawa do loga do nazwy. Bedą auta AR ale robione nie przez AR, upraszczając. W małych seriach, drogie auta sportowe.
tak mi sie na dziś wydaje. Ewentualnie zrobią suva chryslera, a w Europie przypną mu logo AR. Dalekie echo przejęcia 300C przez Themę. To niby nie to samo auto, ale jednak de facto to prawie to samo auto... czyli będzie AR ale nie będzie to AR.
Rynek NIE CZEKA NA GIULIE. To Gulia musi podbić rynek ,ale czym? czym ma go podbić?
Myślę, że 2017 można od razu podać.
Szkoda już komentować jego wypowiedzi. Prędzej dwie niedziele do kupy się zejdą niż Giulie zobaczymy na ulicach...
Następca Alfy 159 ma być autem globalnym, dlatego stylistyka Giulii musi być tak dobrana, aby samochód przypadł do gustu także klientom zza Oceanu.