Widziany....Widziana.

Ładnie wyszły alfunie:-). Tylko w mojej jakiś debil uszkodził przednią maskę.

Pozdrawiam wszystkich może mnie widzieli AR 156 rej WI***** kolor Amazonia met naklejki automobilklub rzemieślik:):) Ostatnio bywałem w okolicach miejscowości Banie, Baniewice , Szczecin, Gryfino oraz Pyrzyce:)pozdrawiam wszystkich spotkanych na drodze:)

Pozdrawiam 1litre na którego zderzaku dziś jechałem w Brodnicy. Mam nadzieję że nie przestraszyłeś się że ktoś Pandą mruga światłami :-)

Pozdrawiam kierowce 166 dzisiaj na S3 w strone Świnoujścia 58 km, który kilka złotych zostawił w budżecie policji a później wyprzedzał mnie przed międzyzdrojami ;)
oraz kierowce 166 DOA na parkingu w Międzyzdrojach na parkingu

Ktoś mi dzisiaj kierunkami migał jadąc przede mną czerwona Alfą 156 w Sedanie na blachach z Polic. Nie wiem czy pozdrawiał czy dawał znać że prawe światło wali mi w niebo (źle wsadzona żarówka).
Tak czy siak dzięki i Pozdro

Pozdrawiam sympatyczną kobietę, która dzisiaj rano kierowała szarą 159 SW na ZS od prawobrzeża aż po bramę królewską
Zdziwiony byłem pozdrowieniami, ale oczywiście zostały odwzajemnione :)

Pozdrawiam GT w slawnie ZS rejestracja, my tez jechalismy gt

Podziękowania dla kolegi ze 156 na ZPL na klubowych ramkach - wpuścił mnie dzisiaj na skrzyżowaniu Al. Piastów i Ku Słońcu. Pzdr!

Pozdrawiam kierowcę 159 SW na ZS co to dziś w samo południe sięgał do portfela tuż za rondem na ul. Szczecińskiej w Stargardzie.

Pozdro dla kolegi z czerwonej 156 widzianego dzisiaj na przejeździe kolejowym na cukrowej. Mrugnął halogenami, ale nie zdążyłem się odwdzięczyć ;)

Hej.To ja chyba oślepłem ,że Ciebie nie widzialem.Trzeba było gonić ,trąbić ,mrugać to bym zobaczył :)

Pozdrawiam załogę Alfy z trasy Częstochowa Katowice na wysokości Będzin M1 w niedzielę około osiemnastej , zarzucone awaryjne bo alfa była z tyłu na prawym pasie. Moja na niemieckich blachach bez ramek.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk

Amortyzatory
Powrót