Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdrowienia dla wszystkich mijanych alf na drogach dolnego slaska :) a takze czech gdzyz 2 mrugaly :)

Ostatnia edycja:
Wczoraj na parkingu galerii Świdnickiej widziane 2 alfy koło siebie, pierwsza to srebrna 147 a druga to czarna 156 v6 na tablicach dza? ;] pozdrowienia

Dziś rano na parkingu Tesco w Lubinie widziany 1kolo2 :) Pozdrawiam

Kogo jest czarna 147mka przed fl. Stała dziś na Grottgera w Lubinie(Krzeczynie) miała ramki rej. DOL......
Pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki szarej 147 OB z ramkami , widziana dzis w Nysie kolo Media Experta

Pozdrawiam kolegę z rejestracją OST **** AR 159 na Autostradzie A4 w piątek. Pomrugane.

Pozdrowionka, dla kierownika czerwonej 147 SK***** na ramkach, skręcającego z Powstańców w Hallera (telefon przy uchu sic(!)), widziany również kierownik zielonej 156 na Legnickiej, jednak nim dojechałem, skręcił w Przedmiejską :)
Miłego dnia !

w Legnicy? Jeśli w niedzielę, to może ja :D

Tak dla Waszej informacji - kobieta z odruchem pozdrawiania w niebieskim Fordzie Focusie ( combi) na wrocławskich blachach to ja:)
Kretynka wjechała nam w dupkę i korzystam z auta zastępczego. Nasza bella chyba będzie zakwalifikowana do szkody całkowitej;/;/;/

Hurtem pozdrawiam auta mijane codziennie na odcinku Krakowska -Opolska- wyjazd z Wrocławia na Oławę ok godziny 7 ( jadę w stronę centrum)
-białe Mito na wrocławskich blachach
-czerwoną 147kę
-czerwoną Julkę
-srebrną 156 na niepolskich blachach
-srebrną 156

Pozdrowionka, dla kierownika czerwonej 147 SK***** na ramkach, skręcającego z Powstańców w Hallera (telefon przy uchu sic(!)), widziany również kierownik zielonej 156 na Legnickiej, jednak nim dojechałem, skręcił w Przedmiejską :)
Miłego dnia !

Czerwona 147 na SK na ramkach to moja była :) Ramki zostały po mnie :) Kolega urzęduje w Legnicy ale pochodzi z Katowic. Nawet miałam okazję go poznać w sobotę bo to znajomy moich znajomych. Jest mega zadowolony z zakupu i mówi że juz nigdy nie kupi innego auta niż Alfa :) Jest bardziej zajarany tematem niż połowa naszych forumowiczów, a to wszystko dzięki mnie jak by nie patrzeć :D

Dzisiaj się 4 klubowe Alfy mi się trafiły (miały ramki) :D

W Głogowie jasnoniebieska 147,
Przed Legnicą granatowa GTV i 156-tka Teddy'ego (wygląda naprawdę bojowo :D ) .
A i pod ZUSem w Legnicy taka 147-ka
DSC02284.jpg

Czyja czerwona 145 z utarganym zderzakiem stała kilka dni temu na Stanisławowskiej? :)

Czerwona 147 na SK na ramkach to moja była :) Ramki zostały po mnie :) Kolega urzęduje w Legnicy ale pochodzi z Katowic. Nawet miałam okazję go poznać w sobotę bo to znajomy moich znajomych. Jest mega zadowolony z zakupu i mówi że juz nigdy nie kupi innego auta niż Alfa :) Jest bardziej zajarany tematem niż połowa naszych forumowiczów, a to wszystko dzięki mnie jak by nie patrzeć :D

No, to Gosiu rządzisz ! :D

Następnym razem "zatrąbię" Go na śmierć :)

Pozdrawiam właściciela/właścicielkę GT identycznej jak moja, na jaworskich blachach. Widziana dziś na ul. Moniuszki. Rejestrowana niedługo po mojej. Ale porażka, identyczna :D

Amortyzatory
Powrót