Widziany / widziana

Oraz w celu poprawienia żarówki :laugh:
Dzisiaj zaczęło mi coś w zawieszeniu stukać przy ruszaniu i ostrych zakrętach. Janusz robi też takie rzeczy?

U nas w mieście jest tyle Alf, że ciężko to spamiętać i pozdrawiać na forum :D
Oczywiście ze robi.
Spisz listę napraw i dołącz do samochodu jak będzies mu odstawiał w tygodniu i juz :)

Widziana dziś o 16:10 na ul. Kwiatkowskiego w Dębicy :)
Czy to ktoś z naszych ? :P
IMAG0670.jpg

Bo oni"ONI pasji nie czują " {(nie dotyczy Małego ) biurokracja ogranicza , współczuję . Ten kraj spada na psy przez te regulacje prawne .

Bo oni"ONI pasji nie czują " {(nie dotyczy Małego ) biurokracja ogranicza , współczuję . Ten kraj spada na psy przez te regulacje prawne .

Tymin widziałeś wczoraj taką niebieską Alfę dokładnie jak moja była, która stoi na parkingu pod Nowym światem do sprzedania? Przeraziłem się w pierwszej chwili, że moja ktoś sprzedaje, ale z zewnątrz to jedynie klon:P

Tak, widzę ją codziennie. Gość przywiózł ją wiosną na osiedle. Chwilę pojeździł i sprzedaje. Cena chyba 9 700 zł. - do negocjacji. Zrobię zdjęcie ogłoszenia i wrzucę do tematu jak chcesz.
Tymin widziałeś wczoraj taką niebieską Alfę dokładnie jak moja była, która stoi na parkingu pod Nowym światem do sprzedania? Przeraziłem się w pierwszej chwili, że moja ktoś sprzedaje, ale z zewnątrz to jedynie klon:P

NIe to nie nasza alficzka, nasza ma sie dobrze i robi co ma robić doskonale hehehe :D a znając życie to przekładnia siadła u kolegów lub eco driving :P

- - - Updated - - -

SŁOWIK Mały :) doigrał się :) :) NIech ja CIe dorwe tylko :P:P

Ostatnia edycja:
NIe to nie nasza alficzka, nasza ma sie dobrze i robi co ma robić doskonale hehehe :D a znając życie to przekładnia siadła u kolegów lub eco driving :P

- - - Updated - - -

SŁOWIK Mały :) doigrał się :) :) NIech ja CIe dorwe tylko :P:P

Zawsze możesz spróbowac:) konto mam czyste:)

Wrzucam foto ogłoszenia i auta.

ogłoszenie.jpgblu daytona.jpg

pozdro dla granatowej 156SW widzianej dzisiaj na obwodnicy Sedziszowa, chyba z ramkami ale nie widzialem dokladnie bo barierka na srodku zaslonila.
pozdro jeszcze dla czarnej GT RRS ktora stala w Sedziszowie kolo bramy przy zakladach drzewnych czy jak to sie tam nazywa miedzy stacja PKP a rampa w strone Borku

Amortyzatory
Powrót