Chip Tuning, EGR DPF OFF, W-WA

Witam,ja rowniez jestem po pakiecie wywalenia dziwnych rzeczy i wgrania ciekawych ,polecam:)

polecam również. po usunięciu egr naprawdę inny samochód chociaż moc została ta sama.

Zapraszam na programowe usunięcie klap wirowych.
Można dokonać w samochodach które jeszcze nie mają z tym problemu i jeździć lub dodatkowo usunąć mechanicznie :)

Jaki koszt chipa do Alfy 147 1.9 jtd 115KM oraz jak jest z mocą po takim zabiegu? Proszę o wiadomość na priv :)

Witam chciałbym się dowiedzieć ile $$ za usunięcie EGR-a w Alfie 159 1.9 v16 i Fiacie Linea 1.3 90KM

Ostatnia edycja:
AR 159 1.9 16v i DPF usunięty mechanicznie oraz programowo. Wszystko ("niby" ;) ) zostaje na swoim miejscu

IMG_20130902_151211.jpg

IMG_20130902_151142.jpg

IMG_20130902_151154.jpg

To moja :D. Polecam usługi kolegi. DPF programowo i mechanicznie(u Darka), EGR i klapy programowo. No i oczywiście cenny atrakcyjne.

Zastanawiam się jeszcze nad programem. Jak możesz napisz na PW jaki koszt.

Szukam osoby, która pisała w sprawie 2.4 136km. Chyba z Łodzi. Odezwij się na PW.

Cześć,

i ja mam pytanie ile mozna "wycisnąć" z 1.9 jtdm, 16v, 150 km (usunięte klapy i egr, został dpf) po chipie? Chodzi mi o moc która zniosą podzespoły i będzie to bezpieczne dla silnika, skrzyni etc.-nie o pójście na rekord i zrobienie ze 150 km 200 i masę problemów. Dzięki za odp.

- - - Updated - - -

OK, poszukałem i już coś wiem ze strony Cinka (wyszło jakieś +30 km i 55 nm).

Fiata Bravo 1.6 mjet tez ruszasz czy tylko Alfy

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Czy komuś obiecywałem pomiar? Jak tak to zapraszam luty-marzec :)
Na razie inercja, w przyszłości rozbudujemy do obciążeniówki.

kpeu.jpg

Ja się piszę na pomiar. Jak już uruchomisz daj znać. Przyjadę.

Amortyzatory
Powrót