Lista N. Sącz

Może zróbmy sobie wszyscy takie zawieszki. :P Będzie profesja! :)

Może zróbmy sobie wszyscy takie zawieszki. :P Będzie profesja! :)

263.jpg

Mówisz masz : D

Jeszcze dla kierownika galerii sandecja że honorowy dawca parkingu. :P

- - - Updated - - -

A może dyplom mu jakiś zrobimy. :P I wręczymy komisyjnie.

- - - Updated - - -

Marek mu wręczy dyplom jako kierownik. :P

No nie wiem jak ze spotem ale u mnie lipa. :(
Alfa padła i trzeba niestety teraz zostawić u mechanika. Jakaś czarna seria chyba.
Skończyła się uszczelka pod głowicą definitywnie.
Już od dłuższego czasu zauważyłem nadmierną ilość pary wodnej w wydechu ale dzisiaj się w uszczelce zrobił taki kanał że to nie Alfa tylko statek parowy. :)
Co prawda mam ekologiczne auto teraz bo na gazie i wodzie jeździ ale dłużej bym tak chyba nie pojeździł. :P
Więc czeka mnie wymiana uszczelki pod głowicą i ogólnie remoncik na bogatości. :P

No to jak, pokaże się ktoś jutro ??

moonraker3 jak byś potrzebowała więcej środków na naprawy w Belli to chętnie odkupię D700 w jakiejś bardzo promocyjnej cenie :P

No nie wiem jak ze spotem ale u mnie lipa. :(
Alfa padła i trzeba niestety teraz zostawić u mechanika. Jakaś czarna seria chyba.
Skończyła się uszczelka pod głowicą definitywnie.
Już od dłuższego czasu zauważyłem nadmierną ilość pary wodnej w wydechu ale dzisiaj się w uszczelce zrobił taki kanał że to nie Alfa tylko statek parowy. :)
Co prawda mam ekologiczne auto teraz bo na gazie i wodzie jeździ ale dłużej bym tak chyba nie pojeździł. :P
Więc czeka mnie wymiana uszczelki pod głowicą i ogólnie remoncik na bogatości. :P

Innym autem przyjedź, albo przyjade po Ciebie jak chcesz.

Ja właśnie wróciłem z imprezy a jutro druga impreza i ciężko powiedzieć czy się uda wyrwać. Jak się uda to będzie Grande Punto :P

Łukasz wymiata. Punto drugie. :P Paweł podstępnie mnie zrobił przed rondem gdy zwolniłem do 60. :P
Zdjęcia się ładują. Jak się załadują na serwer to będzie link. :)
Dzięki za spota.

Amortyzatory
Powrót