Woski/szampony koloryzujące

• Autor wątku Autor wątku Damian
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Właśnie dostałem 100-130 ml gratis od Pana od ktorego zakupilem Sonaxa BSD ,i musze go położyć niedługo na oponki,zobaczymy jak bd sie prezentować

Megs ma średnie produkty ,nie jest to tak wysoka pulka jak PB , FK,DJ,LO itd ,mają ładne etykiety ,dobry marketing i wysokie ceny w PL,jest sporo lepszych produktów niż megsowe

a mógłbyś podać pełne nazwy firm? Bo nie mogę znaleźć

Adi, zawsze możesz mnie zapytać :P
PB - Poorboy's
FK - Finish Kare
DJ - Dodo Juice
LO - Lusso Oro

Podziękował :) za cenne informacje na fejsiku także :P jaram się jak stóg siana, więc będziemy zamawiać :)

Dzisiaj zabrałem się za umycie kółek zimowych w końcu
i jakby na potwierdzenie tego, co napisałem stronę wcześniej ;)

Byłem pozytywnie zaskoczony, że Brillance utrzymał się na kółkach przez tyle miesięcy, oto kropelkowanie :
attachment.php

album.php

Opona tylko spłukana wodą z węża ;)
album.php

Dzisiaj zabrałem się za umycie kółek zimowych w końcu
i jakby na potwierdzenie tego, co napisałem stronę wcześniej ;)

Byłem pozytywnie zaskoczony, że Brillance utrzymał się na kółkach przez tyle miesięcy, oto kropelkowanie :
Opona tylko spłukana wodą z węża ;)
Niezły efekt. Mam jeszcze Sonax'a do opon ale jak się skończy, zamawiam Nielsena.

ja dzisiaj też przejechałem nielsenem po oponkach i naprawdę zacny efekt

Koledzy potrzebuje jakieś bardzo bardzo dobre czarnidlo do przednich listew w zderzaku bo mam już wyplowiale

Na razie najlepszy środek do plastyków zewnętrznych jaki znalazłem (dobry i bardzo trwały efekt!) to KochChemie NanoMagicPlastCare. Zajebiście wydajny. Kilka kropel i przejedziesz wszystkie listwy :P

Czernidło mi się kojarzy z pastą do butów :P Czarne to nie jest, ale bardzo ładnie odżywia plastyki. Z wyblakłego matowego i siwego przywraca naturalną czerń. Czernidło brudzi, a to nie brudzi. Do tego ma niesamowite właściwości odpychające wodę :) Mały test tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=lkMfJh-Lx8g

- - - Updated - - -

Jak się uda dorwać auto, które ma wyblakłe mocno plastyki to postaram się zrobić fotę jak to działa :P

To żeby wybór był jeszcze trudniejszy ja dodam Nielsen Choice. Świetnie odświeża stare plastiki i nadaje im błysk.

U mnie chyba nablyszczacz już nie da rady ,zakupie chyba Autobrite Black Dye

Używa może ktoś środków do czyszczenia auta marki CARTEC ? Dzisiaj przetestowałem środek tej firmy do czyszczenia skóry w mojej Alfie efekt piorunujący,dodam że kilka godzin wcześniej czyściłem i kremowałem skórę środkiem z Ikei Absorb do skórzanych powierzchni.W ofercie mają jeszcze szampony woski i inne gadzety;) Jeśli ktoś posiada dobry środek do opon chodzi mi o wygląd czarnej oponki jak to handlarze w komisach pucują to prosił bym o radę co kupić.Miałem środek w aerozolu firmy Plak czyste opony ale efekt taki sobie i bardzo krótki... :)

Amortyzatory
Powrót