Damian156JTD
Nowy
A wiec dokupie poorboys blue
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak widać ile ludzi tyle opinii. Ja właśnie po lekturze forum KA wybrałem PB Natural Look bo kilka osób twierdziło, ze efekty są lepszeJa jeszcze dodam a propo wnętrza - Megsowy Natural Shine wygląda przekozacko na poliftowej desce 156 (tej porowatej mocno) - plus dzięki atomizerowi się łatwo rozprowadza co też jest ważne w przypadku tej deski. Wg. mnie wypada lepiej niż PB Natural Look.
ok już lece do waszego tematuJeszcze podpowiedz do kolegi pływak jeśli lubisz duraglossa tak jak ja mnie go przypomina nowość tani i dobry http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=831
Bo deska w polifcie i natural look dają radę jeśli nakładasz frottowym aplikatorem. Megs gorzej pachniePB NL jest naprawdę trwały i skuteczny. Efekt jest zgodny z nazwa - natural look - ale robi robote
Poka, poka fotke jak to wyszło.
Ja jeszcze dodam a propo wnętrza - Megsowy Natural Shine wygląda przekozacko na poliftowej desce 156 (tej porowatej mocno) - plus dzięki atomizerowi się łatwo rozprowadza co też jest ważne w przypadku tej deski. Wg. mnie wypada lepiej niż PB Natural Look.
Potwierdzam: Lime apc jeszcze nie próbowałem, ale red devil jest serio niezły.Dobry stosunek jakości do ceny oraz wydajności mają kosmetyki Shiny Garage ale niestety nie ma ich w markecie![]()