Ten kabel wolny co pokazałem na zdjęciu jest od obrotomierza czy prędkościomierza?
obrotomierz, powinien działać prawidłowo, ewentualnie trzeba będdzie wykalibrować.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ten kabel wolny co pokazałem na zdjęciu jest od obrotomierza czy prędkościomierza?
Kurcze tyle roboty i lipa masakra jakaś!dzisiaj próbowałem odpalić Sprinta i niestety nie udało sięraz zaskoczył na jakieś 5s. a później kręci kręci, momentami zaskakuje ale nic po za tym. Paliwo dostaje, wtryski rozpylają, iskra jest, od czego mam zacząć i co sprawdzać po kolei, może komp błąd wywalił lub jest to jakaś drobnostka, coś źle podłączone?

3 i 4 może też być do zaworu filtra węglowego którego nie masz
w tej chwili spalanie to dla mnie najmniejszy problem i tak tym autem będę jeździć sporadycznie, chodzi mi bardziej jak silnik i komputer będą się zachowywać bez sondy, czy nie będzie sytuacji nie równej pracy silnika lub spadku mocy czy tez opóźnionej reakcji na pedał gazu.bez sondy nie nie zejdziesz poniżej 8 litrów spalania to jest pewne.
masz zasilanie na zegarach ??
w który przewód wpinasz obrotomierz??
zrób zdjęcie starej cewki zapłonowej, rozdzielacza i wtyczek do tego wszystkiego.
musisz wpiąć się nową wiązką z 33 do starej ze sprinta żeby działał prędkościomierz.

a w co wpinasz kabel z pierwszego zdjęcia ??