• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Dorosły człowiek potrafi przyznać się do błędu ,ale ty i twój Gniot jesteście idealni.Dla mnie jesteś dzieckiem i tyle.

PIĘKNA 156. Myślę, że jedna z ładniejszych na forum.
To czy ona ma 70 czy 170 jest mało istotne, bo gołym okiem widac, że to BARDZO zadbany egzemplarz i ja bym nią nie pogardził.
Naprawdę cudeńko czarny kolor, do tego ta skóa. CUDO!!!

Niestety czytając wątek widać, ŻE ZAL DUPE ŚCISKA CO PONIEKTÓRYM "alfisti" i mimo iż maja zajeżdzone ścierwo w garażach to wytykają innym jakies drobne błędy, czy kropki na lakierze.

Kolego mariwa nie przejmuj sie debilami. To polski zwyczaj zazdrościć.

Napisze to co wielu polaczkom przez gardło nie może przejść- trafiła Ci sie kur..wsko zadbana 156. Z topowym silnikiem.

PIĘKNA. meriwa lej na leszczy wystarczy popatrzeć czym jezdzą.

Mnie tam żal dupy nie ściska. Zresztą napisałem, że ładna Bella.

Tu bardziej chodzi o sposób przedstawienia AR i narcystycznego zachowania samego właściciela.

Taką 156 z małym przebiegiem jak poszukasz to znajdziesz. Tu masz co prawda SW i wyjściowo 4900Euro, więc w zasięgu wielu z nas

http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod...nabled=true&minCubicCapacity=2001&tabNumber=1

No i dobrze.
Woda Twoja tez jest piękna.

Moja równierz na swój sposób, jednak nei jest tak zadbana. Niby kształty te same, te same guziki i nawet ma 4 koła jednak widac , że ta meriwy ma w sobie troszke wiecej wirusa AR.
Moze dlatego ze zadbana, moze dlatego ze V6.
Jakie narcystyczne podejscie??? Dobre dobre.

Panowie wiecej pokory. Auto nie da si eukryc BARDZO ładne.
To zle , że właściciel zakochany w jego własnym samochodzie jest? TO jest AR - to coś wiecej niz dupowóz.

Meriwa powiedz lepiej czy masz LPG wsadzone.

Jeżeli nie masz lpg to PEŁEN SZACUNEK.

Auto Bardzo ładne!!!! Widac to. Kogo wy okłamujecie Panowie??? PRzecież widac , że IGŁA.

Meriwa dbaj o nią bo to cudeńko.

Ostatnia edycja:
Właścicielowi tego cuda przydałoby się trochę pokory a zakładanie 4 wątków tylko po to by przeczytać same ochy i achy przemilcze...

Dla Ciebie igła, dla innych poza przebiegiem i ładnym pokrowcem nic specjalnego.

Chodziło o zakładanie kilku tematów odnośnie tego samego auta w dziale Nasze Belle oraz o założenie w tym właśnie dziale tematu dotyczącego przebiegu tego auta.

Niestety czytając wątek widać, ŻE ZAL DUPE ŚCISKA CO PONIEKTÓRYM "alfisti" i mimo iż maja zajeżdzone ścierwo w garażach to wytykają innym jakies drobne błędy, czy kropki na lakierze.

Chodziło raczej o to, że w poprzednim temacie w dziale Nasze Belle właściciel napisał iż jest to najlepsza 156. Wytykane drobne błędy to rozumiem, że masz na myśli ksenony bez spryskiwaczy i lampy tył lexus look, które były wcześniej? To chyba ma niewiele wspólnego z kropkami na lakierze.

No i dobrze.
Woda Twoja tez jest piękna.

Moja równierz na swój sposób, jednak nei jest tak zadbana. Niby kształty te same, te same guziki i nawet ma 4 koła jednak widac , że ta meriwy ma w sobie troszke wiecej wirusa AR.
Moze dlatego ze zadbana, moze dlatego ze V6.

Panowie wiecej pokory. Auto nie da si eukryc BARDZO ładne.
To zle , że właściciel zakochany w jego własnym samochodzie jest? TO jest AR - to coś wiecej niz dupowóz.

Meriwa powiedz lepiej czy masz LPG wsadzone.

Jeżeli nie masz lpg to PEŁEN SZACUNEK.

Auto Bardzo ładne!!!! Widac to. Kogo wy okłamujecie Panowie??? PRzecież widac , że IGŁA.

Meriwa dbaj o nią bo to cudeńko.

koledzy z tej samej parafii czy meriwa z drugiego konta pisze?

Kolego v12 szacun dla ciebie Widze ze umiesz docenic porzadna alfe pytasz sie o gaz co ty nie ma takiej opcji wolal bym sprzedac niz gazowac i tak jak mowisz zazdrsc robi swoje gosc od ktorego kupilem to samo powiedzial olej frajerow. Krotko zwiezle i na temat.

- - - Updated - - -

Wez ogarnij sie ztym kontem mam to co widac

Zebym wiedzial ze moge odnowic temat to w zyciu dwa razy bym nie wkleil tego samego to bylo nie potrzebne wiem o tym a przebieg wkleilem tu co nie powinienem sory wielkie dopiero zaczynam od kilku dni przesiadywac na forum.

Szczeze powiedziawszy może kiedyś by na mnie zrobiła wrażenie,ale teraz kiedy uczestniczę w życiu forum KA ,ten samochód jest normalny,lekier raczej dupy nie urywa,popatrzcie sobie na KA i wtedy zmienicie zdanie z tymi och,ach,fakt brzydka nie jest lecz jakoś super imponująca też,w porównaniu do tego co ludzie mają na KA jest to szaraczek(oczywiście chodzi mi o stan lakieru)

Zebym wiedzial ze moge odnowic temat to w zyciu dwa razy bym nie wkleil tego samego to bylo nie potrzebne wiem o tym a przebieg wkleilem tu co nie powinienem sory wielkie dopiero zaczynam od kilku dni przesiadywac na forum.

Etam, nie przesadzaj, wszystko co robisz jest świetne bo masz świetne auta a wszyscy inni mają gorsze bo to frajerzy i żal im dupę ściska.

A niech będzie dzień spełnionych marzeń.

Ja już drugi dzień śledzę ten watek i się śmieję.
Pan od V-ki troszkę przesadza a niektórzy na forum dorzucają do pieca przez co owy człowiek się bulwersuje.

Nic tylko wcinać popcorn i cisnąć pompę. ;)

Szczeze powiedziawszy może kiedyś by na mnie zrobiła wrażenie,ale teraz kiedy uczestniczę w życiu forum KA ,ten samochód jest normalny,lekier raczej dupy nie urywa,popatrzcie sobie na KA i wtedy zmienicie zdanie z tymi och,ach,fakt brzydka nie jest lecz jakoś super imponująca też,w porównaniu do tego co ludzie mają na KA jest to szaraczek(oczywiście chodzi mi o stan lakieru)
Daj jakiegoś linka do swoich prac. Moim zdaniem nadaje się ta Alfa na KA ale do wykonania prac nad nią i będzie razić :) Szkoda że boazeria jest. Mnie się podoba ta Alfa widać że jest zadbana.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót