pablo83_05
Nowy
- Auto
- ALFA ROMEO 159 1.9 150KM 2008, AR GTV 2.0 TS SPORTIVA
w tych okolicznościach przyrody to na 99% widziałeś naszą 3,2 w benzynie
Mój mąż jeździ tamtędy do pracy.
A ja serdecznie pozdrawiam Alfaholika spotkanego wczoraj pod Lidlem na Bierutowskiej, na którym zrobiły wrażenie dwie bardzo podobne alfy na klubowych ramkach, na podobnych rejestracjach wyjeżdżające z parkingu jedna po drugiej
Najpierw zobaczyłam Alfę z ramkami na parkingu (taką jak moja), a później oglądającego się użytkownika. Nie miałam pewności, ale pomachałam i dobrze trafiłam, bo odzwajemniono machanie.
Do następnego spotkania!
Szybka odpowiedź
Z ciekawostek , w tych okolicach Psiego Pola jeździ czarne Maserati Quatroporte. Miałem okazję porozmawiać z właścicielem na myjni Shella na Brucknera ... piękna maszyna i ten dźwięk...
- - - Updated - - -
w tych okolicznościach przyrody to na 99% widziałeś naszą 3,2 w benzynie
Mój mąż jeździ tamtędy do pracy.
A ja serdecznie pozdrawiam Alfaholika spotkanego wczoraj pod Lidlem na Bierutowskiej, na którym zrobiły wrażenie dwie bardzo podobne alfy na klubowych ramkach, na podobnych rejestracjach wyjeżdżające z parkingu jedna po drugiej
Najpierw zobaczyłam Alfę z ramkami na parkingu (taką jak moja), a później oglądającego się użytkownika. Nie miałam pewności, ale pomachałam i dobrze trafiłam, bo odzwajemniono machanie.
Do następnego spotkania!
Twój mąż jeździ na oryginalnych 19" z wersji TI zimą? Widziałem auto z daleka i wiem że były duże ale czy to 19" z TI już nie wiem na 100%