Lista N. Sącz

w rynku ogolnie ciezko z miejscem ;/

wiec Ostoya byla by najlepsza, chyba, ze ktos ma jeszcze jakies propozycje :)

Panowie i Panie a co byście powiedzieli na jakieś piwko dzisiaj, mam 3 miejsca to mogę przyjechać po was i możemy na chwile gdzieś skoczyć np. do UFO na bilard albo do atomu na kręgle?

Ostatnia edycja:
Kurde ja już żonie obiecałem że do teściów pojadę... A o której??? Bo może wcześniej wrócę...

No to może być jak wrócisz :)

- - - Updated - - -

Jak Ty się zdecydujesz to inni na pewno tez się zdecydują, bo na pewno. Będzie im szkoda:-)

ja odpadam pracuje...

No i...?! Przecież macie na sklepie lodówki (na piwo i colę), ekspresy do kawy (dla żon i abstynentów) i mikrofalówki do odgrzania pizzy:)

To jak Panowie i Panie. Jedziemy do Pawła?

Ooo widzę że jak się Łukasz zaczął interesować sprawą to może się udać:-) To o której u Pawła?

heh cichy juz byl wiec was uprzedzil:)a wpadajcie moze cos kupicie bo lipe mam z ruchem...

Niestety ja dziś odpadam bo jadę na Magurę Małastowską na narty a potem mam skromny zamiar trochę V6 po serpentynach bokami przegonić:)

- - - Updated - - -

heh cichy juz byl wiec was uprzedzil:)a wpadajcie moze cos kupicie bo lipe mam z ruchem...

Jak mi poszukasz amplituner 5.1 z HDMI do 1000 zł to podjadę:) Tylko nie Peying!

takiemu to dobrze a oswiata jeszcze narzeka:) pioneer, yamaha, kenwood sa:)

Ostatnia edycja:
Paweł a do której robisz? Bo takie wypady się robi od 20h wzwyż:-)

pioneer vsx 322 juz za 759zl jest, po pracy do kosciola pasuje mi jeszcze skoczyc wiec troche zejdzie

niestety nie mamy, jedynie w zestawach inne modele, z tego co widze koncowka serii, pod zamowienie 3 szt zostaly+ poiedyncze sztuki w innych sklepach wiec cena moze jeszcze zjedzie

Ja osobiście polecam ONKYO. Troszkę więcej kasy ale różnica w stosunku do podanych przez Łukasza modeli i chodzi mi tu o jakość dźwięku. Oczywiście jeszcze trzeba jakieś głośniki w miarę przyzwoite. Na pewno odradzam m-audio i inne tego typu wynalazki znaczy z tego segmentu bo przy tego typu głośnikach to można najtańszy amplituner kupić. :)

- - - Updated - - -

Ja osobiście postawiłem na Onkyo + Wherfedale z tym, że ja Hi-Fi bo kino jakoś mnie nie pociąga. ;) Zależy czego oczekujesz od sprzętu. :) Kino niby modne ale co można się spodziewać od amplitunera za 1000 w którym upakowane jest dosłownie wszystko? Moim zdaniem nie za wiele.

- - - Updated - - -

Chociaż w tym przedziale cenowym to wybieraj markę z jaką się będziesz dobrze czuł. To znaczy tą która da Ci poczucie największej fajności. :) Bo o jakości to bym tu nie dyskutował. :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót