• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Witam posiadam alfe romeo 147 mieszkam nie daleko nowego sącza obecnie alfa stoi na garażu jest przerabiana na lift koledzy poczebuje nr lakieru czarnej perły z ar 147 po lifcie pozdrawiam

Moja Alfa stoi od wczoraj pod domem zasypana

Słusznie, mi dziś akurat wypadła jazda cały dzień i to co się działo na mieście to dramat. Dziury, zaspy, że zderzak można zgubić. Oj, nakrzywdziłem dziś Alfe :cray:Czyli następny spot z połówkami (lub 0,7) :cheers:;)

jako stary alkoholik to jestem bardzo za:) kwestia organizacji, i jakie zdjęcia byłyby po %:)

No typowo ziomek
albo Rafał we 2 będziemy prowadzić, ja za lewą stronę drogi odpowiedzialny Ty za prawą i jakoś dojedziemy po prostej;)

albo Rafał we 2 będziemy prowadzić, ja za lewą stronę drogi odpowiedzialny Ty za prawą i jakoś dojedziemy po prostej

Ha ha. Nie dzięki. Już kiedyś z kumplem tak jechałem że on dawał gazu i hamował a ja kierowałem i biegi zmieniałem... Nie polecam! Ehh.. piękne czasy to były :)

jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu:)(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym;))i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał:)

jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu:)(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym;))i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał:)

O właśnie też o takim czymś myślałem!

jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym)i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał

dobrze gadaa, polac Mu !! :cheers:

z Miejscem to juz chyba bedzie gorzej.. znalesc cos dobrego z duzym parkingiem.. hmm Real ? ? ;p ha ha ha

tak na szybko:

Zajazd Ostoya ( za realem, niedaleko ramexu) praktycznie zawsze mało ludzi w lokalu(jedzenie ok, %wiadomo) miejsce parkingowe fajne, praktycznie zawsze puste
Safir Europa - każdy wie jak jest, gorzej z miejscem parkingowym w nie wieczornych godzinach

Lokali dużo, równie dobrze można by w innej miejscowości coś znaleść także myślcie :) no bo chyba nie będziemy siedzieć w galerii handlowej wśród turystów niedzielnych jedzących kebaby...

Ostoya jest ok.. tylko nie wiadomo jak z godzinamy zamknieca, do ktorej wogole czynne ;p

ale myslalem o "4 Pory Roku" Skrzyzowanie Barskiej z Witosa. Tylko tez kurcze nie wiem jak tam z godzinami zamkniecia i czy wogole piwko maja, hehe bo nie bylem :)

Amortyzatory
Powrót