Lista N. Sącz

Witam posiadam alfe romeo 147 mieszkam nie daleko nowego sącza obecnie alfa stoi na garażu jest przerabiana na lift koledzy poczebuje nr lakieru czarnej perły z ar 147 po lifcie pozdrawiam

Moja Alfa stoi od wczoraj pod domem zasypana

Słusznie, mi dziś akurat wypadła jazda cały dzień i to co się działo na mieście to dramat. Dziury, zaspy, że zderzak można zgubić. Oj, nakrzywdziłem dziś Alfe :cray:Czyli następny spot z połówkami (lub 0,7) :cheers:;)

jako stary alkoholik to jestem bardzo za:) kwestia organizacji, i jakie zdjęcia byłyby po %:)

No typowo ziomek
albo Rafał we 2 będziemy prowadzić, ja za lewą stronę drogi odpowiedzialny Ty za prawą i jakoś dojedziemy po prostej;)

albo Rafał we 2 będziemy prowadzić, ja za lewą stronę drogi odpowiedzialny Ty za prawą i jakoś dojedziemy po prostej

Ha ha. Nie dzięki. Już kiedyś z kumplem tak jechałem że on dawał gazu i hamował a ja kierowałem i biegi zmieniałem... Nie polecam! Ehh.. piękne czasy to były :)

jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu:)(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym;))i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał:)

jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu:)(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym;))i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał:)

O właśnie też o takim czymś myślałem!

jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym)i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał

dobrze gadaa, polac Mu !! :cheers:

z Miejscem to juz chyba bedzie gorzej.. znalesc cos dobrego z duzym parkingiem.. hmm Real ? ? ;p ha ha ha

tak na szybko:

Zajazd Ostoya ( za realem, niedaleko ramexu) praktycznie zawsze mało ludzi w lokalu(jedzenie ok, %wiadomo) miejsce parkingowe fajne, praktycznie zawsze puste
Safir Europa - każdy wie jak jest, gorzej z miejscem parkingowym w nie wieczornych godzinach

Lokali dużo, równie dobrze można by w innej miejscowości coś znaleść także myślcie :) no bo chyba nie będziemy siedzieć w galerii handlowej wśród turystów niedzielnych jedzących kebaby...

Ostoya jest ok.. tylko nie wiadomo jak z godzinamy zamknieca, do ktorej wogole czynne ;p

ale myslalem o "4 Pory Roku" Skrzyzowanie Barskiej z Witosa. Tylko tez kurcze nie wiem jak tam z godzinami zamkniecia i czy wogole piwko maja, hehe bo nie bylem :)

Amortyzatory
Powrót