Prośba o oględziny samochodu

Może ktoś coś powiedzieć na temat tego autka: http://allegro.pl/show_item.php?item=3003929668 Przymierzam się do zakupu pierwszej Alfy i zależy mi na dobrym stanie Auta. Dzięki wielkie za każdą informację.
Ze zdjęć (szczególne pod maską) powiedziałbym, że nie jeździł nią raczej ktoś, kto AR kupił z przypadku.

Jedyne, co rzuca się w oczy to tylna klapa. Nie jest domknięta, czy ... ?

No właśnie, znasz czy tylko trollujesz jak zwykle?

Znana Tez chcialem ja kupic Ma ponad 320000 przejechane Jesli od mojej wizyty gosciu nic w niej nie zrobil to nie jest warta kupna Byla bita z prawej strony turbo puszcza olej pompa wtryskowa puszcza rope od dolu caly silnik jest w oleju O wszystkim gosciowi powiedzialem ale widac on dalej wie lepiej co ma :) Generalnie jest styrana.

Dzieki kolego , a juz sie napaliłem:( zaoszczedziłeś mi jazdy i kolejnego rozczarowania:) Kiedy ją ostatni raz widziałes tak z ciekawości?

Ostatnia edycja:
Dzieki kolego , a juz sie napaliłem:( zaoszczedziłeś mi jazdy i kolejnego rozczarowania:) Kiedy ją ostatni raz widziałes tak z ciekawości?

Gdzies w listopadzie Moze na poczatku grudnia ale raczej w listopadzie.

- - - Updated - - -

Super:cool:możesz zrobić zwiad i napisać co i jak?

Zadzwon do goscia i zapytaj czy jeszcze jest Jak jest to podejde jutro z piesem przy okazji spaceru i popatrze.

Siema wczoraj w nocy zjechałem z trasy,bo pracuje jako kierowca C+E, nie było mnie w Polsce,więc nie miałem jak pisać,zainteresowanie jest ale chyba najpierw muszę pogonić moją 147 bo w marcu koniec OC to poopłacam i wtedy może sprzedam.A nie chcę trzymać 3 samochodów,bo mam już Alfę 147 i BMW E46.

Amortyzatory
Powrót