No właśnie, niby taka ładna i taka droga(20tys. złotówek) a przód brzydko leży i wcale nie ma absu. Nadwozie to ostatni wypust z mocowaniami amorków starego typu, a jednocześnie jest już Motronic MP3.1
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To są przejściówki okresu przejściowego, czyli wszystko może się wydarzyć.
Takie czyszczące magazyny z niepotrzebnych części![]()
Dokładnie - od razu mi się z Twoją skojarzyło.Jacku,
gdyby nie kolor to byłaby kopia mojej 33![]()
To będzie tu ciężko takie coś, w końcu to forum Alfa RomeoSzukam brzydkiego i w miarę sprawnie poruszającego się auta.
Matematyka mówi 33 nawet w połowie nie jest tak dobra jak 75 i jest prawie 3x gorsza od 90 ale może nie do końca...
Mialem 75tke w 2l TS ale nie powiedzialbym ze na starcie zostawi 155 ts16v,poza tym 75 to tylko 2wersje mojim zdaniem sasluguja na uwage 1.8Turbo Evoluzione i 3l americanaJa wolałbym 75 2,0 ts . A dlaczego nie V6 ? Bo V6 jest ciężkie,a przy masie 75 nawet 2,0 potrafi zostawić na start 155
2,0 16V . Tak tak wiem co piszę. Odejście 75 ts jest bardzo dobre i motor jest praktycznie nie do zajechania. Co do 33 to trudno kupić silnik który jest w dobrym stanie,ale dzwięk 33 to poezja. Przejedz się najpierw obiema i sam wybierz. Ja wolałbym tylny napęd. To jedyny minus 33.
Arna nie!więc jak szukasz brzydala to pozostaje ci tylko Arna
Ja miałem kilka 155 2,0 16V i jezdziłem zdrową 75 2,0 TS i wiem że 155 16V zostaje z tyłu. Nawet 155 V6 ma kłopoty żeby zostawić 75. Co do 75 2,5 V6 to raczej znam tylko jeden taki samochód,więc raczej nie bardzo znajdziesz takie auto. Jeszcze jedno podstawowe pytanie kolego omron. Jaką chcesz przeznaczyć kwotę na auto, jesli to nie jest żadna tajemnica...Mialem 75tke w 2l TS ale nie powiedzialbym ze na starcie zostawi 155 ts16v,poza tym 75 to tylko 2wersje mojim zdaniem sasluguja na uwage 1.8Turbo Evoluzione i 3l americanaale to juz moja opinia
![]()
Co do napędu P4 to ma on jakieś szpery lub blokady czy wszystko na miękko chodzi?
Ciśnienia nie mam! (jasneBardzie mnie ciekawi czy znajdziesz 33 1.7 4x4
Też tak myślęW sumie bokserek i napęd na 4 buciki też mogą być niezłe...