Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Super dzieki za fotki, chyba sie zdecydowalem na zakup tych konkretnie. A powiedz mi jeszcze nie smierdza?
Chłopaki ale żeby gumowe wycieraczki do 159? Toż to profanacja!!
Nie no żartuje, każdy wkłada co mu się podobaAle jak dla mnie te szmaciane pasują do wnętrza idealnie i nie zamieniłbym nigdy na gumy
![]()
To powodzenia zyczę w zimę z zaparowanymi szybami. To co ladne nie zawsze jest praktyczne![]()
@Czarny_28
Dlaczego odmawiać komuś prawa do doboru właściwych dywaników? Sprzedajacych jest cała masa, więc opiniowanie nawet tego typu zakupów nie jest bezcelowe.
Rozumiem, że Twój staż w postaci 33 dni na forum i ponad 2tys postów w Twoim poczuciu może stawiać Cię ponad innymi, ale weź pod uwagę że każdy kiedyś zaczyna. I to co dla Ciebie jest śmieszne dla innego może byc istotne.
po czym wywnioskowales ze moj staz na forum stawia mnie ponad innymi??Rozwodzicie sie nad pierdolami.Byl temat odnosnie dywanikow i bylo pisane ktore dywaniki pasuja idealnie wiec kupujcie te ktore sa sprawdzone,a nie wymyslajcie bo pozniej stopery nie pasuja,a to sa za krotkie,a to sie podwijaja,przesuwaja sie,smierdza,trzeba docinac itp itd
po czym wywnioskowales ze moj staz na forum stawia mnie ponad innymi??Rozwodzicie sie nad pierdolami.Byl temat odnosnie dywanikow i bylo pisane ktore dywaniki pasuja idealnie wiec kupujcie te ktore sa sprawdzone,a nie wymyslajcie bo pozniej stopery nie pasuja,a to sa za krotkie,a to sie podwijaja,przesuwaja sie,smierdza,trzeba docinac itp itd
Nic dodać, nic ująćTylko tobie tu nic nie pasuje. Ja pierd... co za gość!
Oj tam czepiacie się chłopaka,ja też smigałem na "szmatkach" cały rok u mnie w Irlandii wilgotność powietrza jest jeszcze większa niż w PL i tej zimy kupuje gumowe bo szyby non stop zaparowane.Nic dodać, nic ująć![]()
Czy ktoś kiedyś z was używał lub używa takich dywaników http://allegro.pl/dywaniki-miarowe-gumowe-alfa-romeo-159-i2807960659.html chodzi mi konkretnie część przeznaczoną dla pasażerów siedzących z tyłu. Dają rade? Zastanawiam się bo są nieco droższe od tych bez tego łączenia.
Dla zainteresowanych przyciskami do stoperów ze zdjęcia zamieszczonego w 1 poście, to wyglądają one następująco:
Pokaż załącznik 81349Pokaż załącznik 81350
Prawdopodobnie występują one pod numerem części 156 059 384.