Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ile kosztowała? Więcej niż 10k zł?Kiedyś już chyba o tym pisałem, że jakiś dziwny człowiek wystawił na sprzedaż 159 ze Szwajcarii z przebiegiem coś koło 370tys., nie sądzę żeby kręcił w drugą stronę więc czasem jts-y są trwałe.... [emoji3]
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ja wymieniam co 10 tys. w każdym swoim samochodzie. Co 35 tys. wymieniał pierwszy właściciel w Szwajcarii, oni niestety bardzo wieżą w to co zaleca producent. W książce dokładnie co 35 tys. był robiony przegląd z wymianą aż do 240 tys.Wymieniasz olej co 35tys ??? To ja w dieslu co max 10 choć producent zaleca 30
A rozrząd ile razy robiony??Ja wymieniam co 10 tys. w każdym swoim samochodzie. Co 35 tys. wymieniał pierwszy właściciel w Szwajcarii, oni niestety bardzo wieżą w to co zaleca producent. W książce dokładnie co 35 tys. był robiony przegląd z wymianą aż do 240 tys.
Rozrząd był wymieniany jeden raz ale przy jakim przebiegu tego nie wiem.A rozrząd ile razy robiony??
W mojej klęknął przed 90 000 (6 lat) nie doczekał trzeciej wymiany oleju.