Żywiec & okolice - spot?

pisze sie na spociki w obu terminach dajcie znac co gdzie kiedy konkretnie mi na prywatna wiadomosc prosze,bo oprocz 25.04.2010 Żywiec-duży spot jakos tak malo konkretnie napisane

Jak z tym spotem najbliższym? Jestem z Pietrzykowic i chętnie poznam miejscowych alfstów :) Co do orchidei to byłoby fajnie bo tam w kuchni pracuje moja siostra :)

Pare osób odemnie sie równiez pisze -pozdrawiam!

Lista obecnych na 28.III.2010 Żywiec-kawiarnia Orchidea
-quattroporte
-tomaszmagiera (+gosia?)
-PiterR
-otto
-slavik10
-1984
-Rafał ze znajomymi

(1984, nie ma to jak dostać rabat -50% już na dzień dobry hehe:D Załatw nam stoliki:P)

Ostatnia edycja:
Byłem dzisiaj w Orchidei dowiedzieć się co i jak. Nie ma problemu ze spotkaniem, parking duży, masowej imprezy nie mają tego dnia (w końcu post). To do zobaczyska w niedzielę ok 16:00 na wiosennej, inauguracyjnej kawie:D

Kolega jamrozow ze swoim nowym nabytkiem MiTo QV wyraził chęć uczestniczenia w spotach (na forum Nasze Belle), zaprosiłem go na inauguracyjną kawę do Żywca na 28 marca w imieniu kolegi quattroporte88 -może przeczyta i będzie miał ochotę.

Ostatnia edycja:
Ta MiTo QV to normalnie:eek:!!! Fajnie otto że go zaprosiłeś;)

Chłopaki ja w tą niedzielę chyba nie zdąźę na 16 do orchidei. Mozliwe źe dojadę puźniej lub nie dojadę. Wszysto okaźe się w praniu.Pilny wyjazd. W razie czego udanej imprezy.

Najprawdopodobniej się pojawię wszystko zależy od sobotnich planów jak się nie przesuną na niedziele to będę, chętnie poznam kolegów

Najprawdopodobniej się pojawię wszystko zależy od sobotnich planów jak się nie przesuną na niedziele to będę, chętnie poznam kolegów
ja myślę że wszyscy chcą poznać Ciebie :D wiem wiem że to niekulturalnie patrzeć przez pryzmat samochodu ale ta Alfa naprawdę robi wrażenie :D

Ponoć ma padać w niedzielę...:( No ale w sumie z waty nie jesteśmy.
<dziś założyłem Zenderki:D>

chyba jednak się zjawię.Mogę się trochę spuźnić ale będę. Aniucha i Piter też maja się zjawic. Nie wiadomo co z Mrutyną ale może go wyciągną te dwa gagatki.

Piter a może Ligar wpadnie. Daj mu cynka bo ja nie mam tel do niego. Napisze mu na prv ale jak masz nr to zadzwoń

otto sprawdź PW, napisałem Ci wiadomość w sprawie spota żeby może razem jechać z wadowic ;)

mrutyny nie będzie? A ja też takie fotki chcem jak państwo M.:mad:

Amortyzatory
Powrót