Żywiec & okolice - spot?

Quattro

Użytkownik
Auto
Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra
Myślę, że powinno nas być sporo, powiat jest ogromny-aż pod granicę Słowacką. Może jakieś spotkanie przy zimnym "Żywcu"?:) Chętnych z Suchej i Kęt też zapraszam;) Zainteresowanych proszę o wpis.

Jestem jak najbardziej za. 2 alfy sie piszą.

Jestem jak najbardziej za. 2 alfy sie piszą
Kurde, a ja się tyle zastanawiałem co to za GTA stoi często pod szkołą muzyczną przy aptece. Najczęściej na wjeździe do lekarza:) te smugi rąk, czoła i nosa na szybach to ja zostawiałem-przepraszam:D

Pierwsza wersja co do spota to może w niedzielę 28 marca? Wyskoczyłoby się na jaką pizzę i colę, a następnie na wiosenną rundkę po mieście? Trzeba jednoczyć podbeskidzkie Alfy. Np Poznaniacy mają cykliczne spotkania co tydz... Albo może ktoś zna fajne miejsce na rozpalenie ogniska z parkingiem niedaleko?

A wersja druga obejmowałaby większego spota. np 25 kwietnia (by wszyscy mieli już alu z letnimi) z różnymi ciekawostkami m. in: Przejazd wokół jeziora żywieckiego, Wjazd na Żar (norma), górska rundka po Straconce i jakiś posiłek w Karczmie Góralskiej pod Straconką w BB.

PS: Ja najchętniej to się piszę na obydwa spoty!

Ostatnia edycja:
Kurde, a ja się tyle zastanawiałem co to za GTA stoi często pod szkołą muzyczną przy aptece. Najczęściej na wjeździe do lekarza:) te smugi rąk, czoła i nosa na szybach to ja zostawiałem-przepraszam:D

No to mamy Cię gagatku heheehe będziesz pucował szybki na spocie heheee
;)
Pierwsza wersja co do spota to może w niedzielę 28 marca? Wyskoczyłoby się na jaką pizzę i colę, a następnie na wiosenną rundkę po mieście? Trzeba jednoczyć podbeskidzkie Alfy. Np Poznaniacy mają cykliczne spotkania co tydz... Albo może ktoś zna fajne miejsce na rozpalenie ogniska z parkingiem niedaleko?

A wersja druga obejmowałaby większego spota. np 25 kwietnia (by wszyscy mieli już alu z letnimi) z różnymi ciekawostkami m. in: Przejazd wokół jeziora żywieckiego, Wjazd na Żar (norma), górska rundka po Straconce i jakiś posiłek w Karczmie Góralskiej pod Straconką w BB.

PS: Ja najchętniej to się piszę na obydwa spoty!

My też na oba chociaz ja muszę jedną belle doprowadzić do pożądku po zimowym parkowaniu w rowie i na drzewie

ja też pewnie na oba terminy bym się pisał :)

---------- Post dodany o godzinie 23:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:31 ----------

Może teraz na zlocie w Żywcu uda się użyć gadżetu w Twoim bagażniku ;D

niestety Izane tego gadżetu nie mam już w bagażniku, ale może Tomasz weźmie :D

niestety Izane tego gadżetu nie mam już w bagażniku, ale może Tomasz weźmie :D

No to katastrofa :D mam nadzieje że Tomasz będzie miał ;D Musimy wkońcu PiterR dokończyć nasze nieudane dzieło :D

Co do terminu to pasuje mi prawie każda niedziela (prawie bo co 2 tygodnie mam uczelnie w niedziele do 12.30) soboty odpadają bo co tydzień uczelnia.

Więc 28.03.2010 pasuje mi cudownie
3-4 Kwiecień wolne mam więc też pasuje :D
11.04 od 12.30 (licząc dojazd to od 14.00)
18.04 cudownie :D
25.04 tak samo jak 11.04

1-5 kwietnia odpada. Święta są, trzeba je spędzić z rodzinką czy znajomymi. Za to 10-11 to ja mam wesele kuzyna więc totalnie też odpada. To może ustalmy ten 28 marca jako taki luźny, mniejszy spocik. Wstępnie w "La Sorpresie" (jak ktoś ma leszy pomysł to śmiało:)) w godzinach popołudniowych. Lista obecności:
-quattroporte
-tomaszmagiera (+gosia?)
-PiterR
-Izane
-...next please:D

Ostatnia edycja:
No ten 1 spocik byłby taki skromny, by sobie spędzić miło czas. Oczywiście zapraszam jak najwięcej osób. Za to naprawdę porządnie się zastanawiam nad 25 kwietnia czy by czegoś większego nie zorganizować? Taki naprawdę porządny, całodniowy SPOT! (Spotkanie na parkingu Tesco, mała rundka po Żywcu+Browar, odwiedzenie Dworu oraz Sanktuarium Matki Bożej w Rychwałdzie (można by było iść na msze i poprosić o poświęcenie pojazdów), przejazd wokół Jeziora i chwila przerwy na zaporze w Czernichowie. Wjazd na Żar, następnie krajobrazowa runda po górze Straconka i zakończenie w Karczmie Góralskiej jakimś posiłkiem) Co myślicie o moim pomyśle? Jak będą chętni to zaczynam organizować:D

No to podajcie jakiś konkretny termin i miejsce,pora sie zintegrować.

Są ustalone 2 terminy: 28 marzec (spotkanie popołudniowe przy "piwku") i 25 kwiecień (duży całodniowy spot, zgromadzenie dużej ilości Alfistów). Proszę o zapisy chętnych na 28 marca i czy warto dać pomysł na 25 kwietnia na forum dla wszystkich i alfaclubu? Jesteście chętni?:)

25 kwiecień, mam uczelnie do 12.30 ale myśle, że dogadam się z wykładowcą :D wkońcu spot w Żywcu wspominam najlepiej... te widoki są nie do przebicia.

Także Ja na 25 kwietnia się pisze :)

28 Marca nie mogę bo jadę na alfowe-grilowanie do Czeladzi :) (za co dziękuje Ani,że przypomniała mi o tym :) )

Amortyzatory
Powrót