Żywiec 19go lipca okolice Katowic

gonzo

Aktywny
Auto
Fiat Tipo SW 1.4 T-jet
kto z okolic Katowic wybiera sie do Żywca?
może sie ugadamy gdzieś i pojedziemy wieksza grupą??

pewnie ruszymy jak zwykle gdzieś z 3 stawów - tak myślę

Lepiej na orlenie na murckowskiej(za wiaduktem kolejowym,przed zjazdem na cmentarz komunalny i A4),po drodze przynajmiej.Godz. 10.00 powinna styknać.
Bocian,a Ty wolne mosz w ta niedziela,że sie tak wybierosz? :P

jak bedziecie jechali przez bielsko to tam same remonty na drogach i straszne korki ;/ wiem bo codziennie tam do pracy dojeżdżam wiec lepiej wyjechać kapke wcześniej i być na czas ...

hmm?! myśle że w niedziele nie bedzie takich korków jak w tygodniu

jak bedziecie jechali przez bielsko to tam same remonty na drogach i straszne korki ;/ wiem bo codziennie tam do pracy dojeżdżam wiec lepiej wyjechać kapke wcześniej i być na czas ...

To jak lepiej przez te Bielsko?Obwodnica i na Żywiec(DK 52,69) czy może przez centrum,Bystra,Buczkowice?
Raf2pp napisz na jakiej tankszteli bedziesz to sie przyłaczysz.
Gonzo 9.30 niech bedzie.Spokojnie styknie.Jeszcze to my tam bydymy czekać.

Ja się chętnie podłączę za Pszyczną, może McDonalds?
Nie wiem jak z innymi z Rybnika, ale byc może ktoś jeszcze będzie jechał.

To jak lepiej przez te Bielsko?Obwodnica i na Żywiec(DK 52,69) czy może przez centrum,Bystra,Buczkowice? Raf2pp napisz na jakiej tankszteli bedziesz to sie przyłaczysz.

W tygodniu tylko obwodnicą , jest wytyczony objazd po znakach. Gdyż dotychczasową drogę do Żywca rozebrali doszczętnie .

Chociaż prosto przez centrum Bielska w niedzielne dopołudnie nie będziecie mieli dużego ruchu :) .

Ostatnia edycja:
Na B najlepiej, bo stoi po stronie w kierunku Bielska. McD A stoi w kierunku Katowic ;)

Spoko ale to nie jest Orlen tylko bodajze Bliska Przed wiaduktem jest Lotos i za pierwszymi śiwatłami jest potem Bliska innych stacji nie ma Potem dopiero jest BP na kobiurze Wiec bede czekał na tej Bliskiej :]

Spoko ale to nie jest Orlen tylko bodajze Bliska Przed wiaduktem jest Lotos i za pierwszymi śiwatłami jest potem Bliska innych stacji nie ma Potem dopiero jest BP na kobiurze Wiec bede czekał na tej Bliskiej :]

w każdym bądź razie punkt B:girl_wacko:

si siii czekał bede napewno napiszcie dokładnie o ktorej wyruszacie i ja wyjadem odpowiednio wczesniej ;)))

Ostatnia edycja:
koledzy o ktorej mniej wiecej bedziecie w Pszczynie przy McDonaldzie, aby skromna ekipa z Rybnika i Raciborza mogla sie do was dolaczyc?

Amortyzatory
Powrót