• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Żory/Rybnik/Jastrzębie/Wodzisław Śl. Lista

• Autor wątku Autor wątku Jimbo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzis jestem w domu jak podjedziesz to zadzwon , pozbieram graty i przyjde

Czeka mnie czyszczenie przepustnicy, w internecie natknąłem się na taką instrukcję jak to zrobić, żeby obeszło się bez adaptacji:

Odlaczasz akumulator.
Czyscisz przepustnice.
Podlaczasz akum.
Przekrecasz kluczyk na 90 sek. tak zeby wszystkie kontrolki sie zapalily, nie zapalasz silnika.
Przekrecasz kluczyk na 90 sek wszystkie kontrolki musza byc zgaszone, nie wyjmujesz kluczyka.
Odpalasz samochod na 10 min. nie dodajesz gazu.
Po 10 min gasisz odpalasz jeszcze raz i ostra przejazdzka na maxa , tak z 5-10 min.

Co o tym myślicie? Robił ktoś z Was w ten sposób?
Rysio Ty masz możliwość podpięcia kompa tak? Więc w razie gdyby zaszła potrzeba zrobienia adaptacji to dasz radę mi to ogarnąć?

pozdr

komputerek i kabel mam ale w takie akcje jeszcze sie nie bawiłem ale mozna spróbować

Dziś wyczyściłem przepustnice, na szczęście powyższy opis poskutkował i wszystko działa aż miło, obeszło się bez adaptacji :)

trza by jakiegoś grilla zrobić:d

draq wybacz ale twoje blachy gryza się z miejscem zamieszkania lub na odwrót:p

draq nie jest jedyny... ja też SCI a mieszkam w Radlinie :)

no na spota to raczej chętnych nie widac więc ani grila ani spota nie bedzie, chyba że znajdą sie chetni

to co organizujemy spocik w piątek wieczorem w Mc Wodzisław lub Jastrzębie ????

Macie jakiś sprawdzony serwis klimatyzacji, w okolicach Wodzisławia. Chodzi mi też o sprawdzenie szczelności.

też bym był ciekawy tego co ty luki bo i tak ceny wszędzie są te same

moją alfe trafił chyba szlak ... dzis po raz kolejny panewki zagrały marsza pogrzebowego... pie*** jeżdze az stanie później bede myślał albo o sprzedazy albo o nowym silniku... ktos chetny :D

Amortyzatory
Powrót