• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Żory/Rybnik/Jastrzębie/Wodzisław Śl. Lista

• Autor wątku Autor wątku Jimbo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zastanawiam się nad nowym nabytkiem - 147 5D i miałbym prośbę, aby ją pomierzyć wzrokowo względem 156 jak się prezentuje. Czy w związku z tym jest ktoś chętny do współpracy z regionu z taką właśnie 147 5D.? Termin do ugadania.

Aaa to mamy blisko do siebie ;) Też jestem świeżak więc trzeba będzie się w któryś piątek zgadać na spota w KATO ;)

Wybiera się ktoś na spota w galerii katowice ? Jak tak to pisać w grupie rażniej. ja z jastrzębia chce ruszyć o 18. ktoś jeszcze?

Ja bym się może przejechał ale nie zdąże o 18 :P bo już jest PO :)

Witam :D Jest ktoś z okolic Raciborza i jest gotów podjąć się zadania aby podpiąć kabel AUX do Alfy w której nie da się przełączyć w tryb CHANGER nawet po zmostkowaniu styków :confused:

Czy może ktoś polecić jakichś specjalistów od zbieżność z naszej okolicy? Chciałbym sprawdzić czy coś się nie rozjechalo a nie wiem gdzie jechać.

Kiedyś byłem u gościa na granicy jastrzębie / Zebrzydowice ale to innym autem oraz nawet nie wiem czy to istnieje jeszcze bo było to z 5 lat temu.

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to pisać ;)

Ja robiłem w ASO w Rybniku. Ten sam dealer jest w Żorach - bo w Rybniku zlikwidowali zakład. Zapytaj na stacji diagnost.

Arek ja jezdze na ruptawe obok kosciola w kierunku zebrzydowic, tam gdzie opony sprzedaja i za przod wzial mi 60zł

Żory na skrzyżowaniu za Auchan Katowice/Pszczyna po prawej strony tam jest taki zakład, nie pamiętam nazwy za 4 koła wzieli 100 zł

Ja moją 166 się wybieram ,oczywiście można zgadzać się i po drodze dołączać

Tak naprawdę jedynie gdzie można się zgadać żeby tam razem dojechać to mop Knurów to chyba jest na A 1 bo nic innego mi nie przychodzi do głowy na tak krótkim odcinku a i tak każdy będzie leciał na autostradę

Amortyzatory
Powrót