Zmieniarka MP3 zamiast LOUDLINKA

• Autor wątku Autor wątku Michal166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Michal166

Guest
Panowie jest szansa na tansza zmienirke wirtualna do naszych 166,dziala na zasadzie znanego LOUDLINKA lecz nie kosztuje 650zl a 349 i jest szansa ze jesli zakupimy wieksza ilosc to gość moze zrobi nam nizsza cene,pisze sie ktos na zakup? bo jak cos robimy krok do przodu.Rozmawialem z gosciem i ma dedykowana do 166 lecz obsluguje tylko karty SD i co wazne formaty mp3 i wma czyli czyste orginalne wavy...

Ponizej link:
http://www.allegro.pl/item406702314_zmieniarka_alfa_romeo_mp3_usb.html

Jeśli to faktycznie cyknie w naszych bellach to cena jest zachęcająca.Przed kupnem trzeba ten odtwarzacz sprawdzić w 166.Ja chętnie bym się skusił,bo słuchanie radia już mnie zaczyna wkurzać.

myślę że też bym się skusił na to tylko czy to dobrze działa ??

Jeśli to działa z softem V3.37 to ja się piszę.

EDIT : już dzwoniłem do tego człowieka - bardzo zorientowany i rzeczowy - i niestety to urządzonko nie pasuje do 166 to jest to 147 :( :(

ja też biorę

Jak ktos to przetestuje w 166 to niech da znac...ciekawa sprawa :mrgreen: :mrgreen:
A gosc z Allegro bedzie zarobiony :twisted: :twisted:

Re: [166]Zmieniarka ALFA ROMEO mp3 zamiast LOUDLINKA i tan

Michal166 napisał:
Panowie jest szansa na tansza zmienirke wirtualna do naszych 166,dziala na zasadzie znanego LOUDLINKA lecz nie kosztuje 650zl a 349 i jest szansa ze jesli zakupimy wieksza ilosc to gość moze zrobi nam nizsza cene,pisze sie ktos na zakup? bo jak cos robimy krok do przodu.Rozmawialem z gosciem i ma dedykowana do 166 lecz obsluguje tylko karty SD i co wazne formaty mp3 i wma czyli czyste orginalne wavy...

Ponizej link:
Witam
Ja zamówiłem wczoraj Loudlinka opcję z AUX zapłaciłem 595 pln razem z przesyłką z Węgier
Starsze modele Loudlinka (bez Aux) są jeszcze tańsze

Re: [166]Zmieniarka ALFA ROMEO mp3 zamiast LOUDLINKA i tan

Michal166 napisał:

Ponizej link:

Z przykrością stwierdzam że ta zmieniarka nie podejdzie do alfy 166 jest to zmieniarka do alfy 147 systemu blaupunk dx , a w naszych alfach 166 jest system siemens .
Przykre ale prawdziwe .

a mnie tam nie podchodzi takie rozwiązanie..... ;// a co jeśli np. przyjdzie do ciebie kumpel z płytką na której ma fajne kawałki a ty mu musisz powiedzieć " no sory ale w tym samochodzie nie ma odtwarzacza cd...." :roll: Więc ja wolę poczciwą zmieniarkę CD ewentualnie MP3 (nie wirtualną tylko na płyty) o ile takie są, plus do tego wejście LINE IN pod które można sobie podpiąć np ipoda który ma 80GB. i problem z głowy........ :>> No ale każdy ma inny gust.

Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót