• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Brera] Zmieniarka MP3 XCarLink

Ja w 159 do standardowego radia podłączyłem emulator z Aliexpress kupiony za niecałe 36 USD. Ogólnie działa sprawnie, odczytuje 9 folderów. Jedynie co, to z "uporem maniaka" pamięta czasówkę ostatniego utworu, nawet kiedy przeskakuje z pliku na plik. Ale to też nie zawsze. Ogólnie, za tą kwotę, fajny sprzęt.

https://www.aliexpress.com/item/USB-SD-AUX-car-MP3-music-player-Adapters-CD-machine-change-for-Fiat-Alfa-Romeo-Lancia/32739637902.html

Pokaż załącznik 231172

Jak się sprawuje ta zmieniarka? Zmieniłeś zdanie, jak oceniasz?

Jak się sprawuje ta zmieniarka? Zmieniłeś zdanie, jak oceniasz?

Działa jak dotychczas, z opisaną wadą, jest to trochę upierdliwe. Ale jak już włączę i nie manewruję przy utworach to działa bez zarzutu. Ostatnio zrobiłem upgrade sprzętu, tj. pod gniazdo jack emulatora podłączyłem adapter bluetooth TP-Link HA100 i często słucham muzy z Google Music.

Amortyzatory
Powrót