Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jak pisałem, szukaj z niższym przebiegiem. I wymień też dodatkowe wskaźniki z konsoli środkowej, bo będziesz miał brzydkie pomieszanie.
na pewno, ja dokladalem i ajtywowalem wyswietlanie i dziala na ori liczniku.
aha ludzie wkladali liczbiki nawet z brery (inny design) i tez dzialaly ok.
wydaje micsie ze tylko trzymac sie trzeba tego czy benzyna czy diesel (inny obrotomierz)
to proxi pomoze.nie wiem czy wiesz o co chodzi, sa tematy o interfejsach o dokladaniu wyposazenia/retrofitach tam juz wiele razy bylo wyjasnione wszystko[/QUOT
To mam jeszcze jedno pytanko. Czy da się zmienić w MES wyświetlanie modelu auta? Mam licznik z SW i chciałbym zmienić na sedan.
To mam jeszcze jedno pytanko. Czy da się zmienić w MES wyświetlanie modelu auta? Mam licznik z SW i chciałbym zmienić na sedan.