• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zlot

We w zimie to raczej słabo ALe możę na lato coś się urodzi.

W sumie to coś by się przydało puki śnieg nie spadł.

Kiedyś i w zimie się organizowały ... np. w Bystrzycy Kłodzkiej.

Wystarczy mieć kogoś, kto chciałby coś zorganizować... jakiś weekendowy... 2-3 dni :D

- - - Updated - - -

Nawet jak i śnieg spadnie, to bym się wybrał ... choć AR teraz nie mam :) Ale w 'swojskim' gronie bym się pobawił :D

Szybciej spoty, żeby pogadać co przez zimię zrobić i ustalić mniej więcej plan na wiosnę. Na które zloty się wybrać. Jeżeli ktoś z okolić Wrocławia, to zapraszamy do Nas do Oławy :) Wszystkich mile widzimy, bo chcemy trochę ruszyć z kopyta, jeżeli chodzi o zloty na sezon 2014. Mieliśmy spot w sobotę. Już jest pare wstępnych planów, planujemy jakiś spot mikołajkowy :)

Dokładnie. Najpierw trzeba się spotkać i przedstawić wszystkie pomysły i propozycje na większy zlot. A spot mikołajkowy to świetna inicjatywa bo wiele możemy na nim omówić i poznać się.

Chyba za mało chętnych będzie :P

Jeśli tylko nie będę miał jakichś obowiązków domowych, to na spot mikołajkowy chętnie się wybiorę. Piszcie tylko kiedy i gdzie i spotkamy się aby porozmawiać jakie to mamy fajne i bezawaryjne samochody:D

też chętnie bym podjechał :) mikołajki są w piątek, więc może sobota lub niedziela po nich ? karolinka ?

sobota siódmy grudnia jest jak najbardziej optymalnym terminem, takie przynajmniej jest moje zdanie. Jeśli nikt nie ma zastrzeżeń to ja jestem za siódmym grudnia. Co do godziny to jestem otwarty;). A awaryjny to może być niemiecki szmelc:P, Alfa może mieć tylko chwile słabości :rolleyes:.

To już działamy.

7.12.2013 godzina i miejsce do ustalenia. Gdzie większości pasuje :)

a ja to chyba działy pomyliłem przez te zmiany :D

Ostatnia edycja:
Mi pasuje najbardziej Świdnica:D ale pewnie będę w mniejszości, więc się dostosuję do reszty.

No Świdnica by mi też pasowała chyba, że macie coś bliżej Wałbrzycha ? :D

Tez chetnie bym wpadl:) Oczywiscie jesli mowa o rejonach dolnegoslaska... :D (na wiosne lepiej, bo sloneczko wiosenne+wosk= bajer:D ) huehue. Pozdro

czosnek to daj znać, że będziesz chciał zrobić POLISH na swoim lakierze to coś zadziałamy, bo się tym zajmuję ;)

dobra na razie ogarnijmy tego 7-ego :P gdzie i na którą ? :D

Nie ogarniam za bardzo.... To gdzie ten spot? Bo raczej zlot to nie będzie. Tylko tak czytam drugi raz i nie wiem gdzie ostatecznie to się odbędzie. Wałbrzych? Świdnica? Opole? A może Wrocław? Spory rozrzut :) Przydało by się pogadać o czymś grubszym bo w tym roku to nędza ze zlotami jak cholera.....

Amortyzatory
Powrót