Zlot Blazejewko 14-15 kwietnia 2012r.

zaczynamy myslec czy organizujemy II zlot wielkopolski 2013. czy ktos bedzie chetny ?

wstępnie, czysto teoretycznie- srebrna GT jest chętna ;)

wlasnie o takie oswiadczenie chodzi ;) chcemy wiedziec czy jest ses zrobic w 2013 roku

A jest jakis plan na miejscowke?Moze pomyslicie o miejscowosci Hermanów

propozycje bedziemy zbierac pozniej . dugi jak mozesz wrzuc tez zapytanie na AC

ten zlot nie dzieli nas na zadne grupy. a jesli ktos z chlopakow bedzie chial pomoc przy organizacji to maja kontakt do nas. z gory zaznaczam przy czynnej organizacji.

jak cos to napisalemna AC jak bedzie picie to pewno kilu wiecej sie zjawi,jak bedzie dobry termin to pewno wypali.pozdro

my planowaliśmy zabrać ze sobą większą ekipkę z okolic, więc jak się uda to kilka samochodów przyjedzie :)

Ja proponuje to samo miejsce co ostatnio ..........bo chyba było godnie........??to po co kombinować

jeżeli mam być szczery to moim zdaniem ośrodek tyłka nie urywał. Nie skarżyłem się nigdy i nikomu, ale uważam, że nic specjalnego. Łazienki były w porządku, nawet bardzo. Ale u nas się np trafił grzybek na suficie, wyposażenie pokoi średnie, meble dość przedpotopowe. Reasumując, za 50 zł od osoby sypiałem w lepszych warunkach :) Dla tego ja osobiście proponuję zmianę. Poza tym jak co roku będziemy spotykać się w jednym ośrodku to może w końcu być nudnie :) Ale to tylko moje sugestie

co do miejsca to jeszcze nie teraz. mam pytanie czy tak jak ostatnio 2 dni czy moze od 3 dni? znaczy piatek wieczor sobota i niedziela ?

To też zależy od tego co można by robić :) jak przewidujecie jakieś atrakcje, zwiedzania, rajd, itd to myślę, że można pokusić się o 3. Tak żeby większość każdego dnia była zorganizowana

Amortyzatory
Powrót