Zlocik Dolnyśląsk !!

Nie zlot, poprostu, spotkanie :) Jesli bedzie ktos chetny z checia podejme sie zorganizowania grilla, jedzonka, miejsce jakies fajne, myslalem nad berzdorf see (google.pl grafika mozna zobaczyc) w Gorlitz. (sa to niemcy 2km od zgorzelca). Ewentualnie gdzies w Zgorzelcu. Grill oczywiscie RODZINNY :D nie tylko dla "kierowcow" :) No i o ile pogoda dopisze na sobote :)

No chyba że Teddy ??? Jest chetny pomyslec nad czyms w Legnicy. :) W Sobote/niedziele chętnie przyjade . Mysle ze 2 osoby napewno ze zgorzelca sie stawia :p Oczywiscie pomoge Ci Teddy :D

Coś tam jeszcze ode mnie :) Dzięki za super towarzystwo :D

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0704ar.jpg
    DSC_0704ar.jpg
    100.8 KB · Wyświetleń: 244
  • DSC_0712ar.jpg
    DSC_0712ar.jpg
    170.2 KB · Wyświetleń: 244
  • DSC_0719ar.jpg
    DSC_0719ar.jpg
    219.2 KB · Wyświetleń: 248
  • DSC_0728ar.jpg
    DSC_0728ar.jpg
    178.5 KB · Wyświetleń: 247
  • DSC_0886ar.jpg
    DSC_0886ar.jpg
    131 KB · Wyświetleń: 247
  • DSC_0892ar.jpg
    DSC_0892ar.jpg
    198.5 KB · Wyświetleń: 248
Ostatnia edycja:
Żałuję że nie mogłem być :( niestety uczelnia ... zajęcia w co drugi weekend no i akurat trafiło na ten w którym był spot :( mam nadzieje że trafię w inny termin :)

Kochani jak dodać tutaj filmik z ustawiania Alf na spocie? Obiecałam Wam a poradzić sobie nie mogę :/

:-)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Ostatnia edycja:
Kochani jak dodać tutaj filmik z ustawiania Alf na spocie? Obiecałam Wam a poradzić sobie nie mogę :/

Przy dodawaniu odpowiedzi masz u góry pasek narzędzi, po prawej stronie masz chmurkę do wstawiania znaczników a obok jakby kliszę klikasz na nią i dodajesz film. Ewentualnie wklejasz na jutuba i podsyłasz nam link :D

Tomek, zakladaj temat z tym splywem cos wspominal na spocie :-) mysle ze wtedy ludzie beda mieli wiecej czasu na organizacje czasu :) a pomysl sam w sobie jest mega:)

Tylko wrzuć linka żeby było wiadomo jak się pojawi.

Amortyzatory
Powrót