Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Wynajęcie toru kosztuje około 1500zł/dzień, a uczestnictwo w zawodach WLT 120-140zł/załogę. Jakby nas było więcej, to można by się pokusić o stworzenie klasy ALfa
Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.
Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej ! Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.
Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.
Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak
Chętnie podejmę się organizacji (w sensie - podam Wam datę, sam przyjadę, przywiozę grilla, spakuję też drobne atrakcje na umilenie czasu i mnóstwo dobrego nastroju ).
a wybór będzie zależał od pogody. Jeżeli na dwa dni przed pierwszym terminem będzie pogoda i prognoza nie będzie przewidywać zmian na najbliższe dni to klepiemy termin - jeśli komuś akurat nie podpasuje to nie widzę problemu by spotkać się we wszystkie cztery w/w dni
19, 20 dobry termin, możliwa diametralna zmiana pogody na bardzo dobrą no i mam pierwsze zmiany. Ja się z chęcią piszę, byłem na tych wałach na browarku i okolica bardzo fajna
Ja mam jeszcze bliżej Można podjechać Tam od dawna jest dobry dojazd Tylko nie pamiętam czy można zjechać na dół wału czy trzeba auto zostawić na górze.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.