Zlocik Dolnyśląsk !!

Yeah ;) ale jak to tam z wjazdem wyglada?

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Wynajęcie toru kosztuje około 1500zł/dzień, a uczestnictwo w zawodach WLT 120-140zł/załogę. Jakby nas było więcej, to można by się pokusić o stworzenie klasy ALfa:P

tiaaaa.... najpierw może zbierzmy załogę nad odrą :sarcastic:

Spot nad Odrą to dobry pomysł, tylko niech pogoda dopisze.

Żeby wypalił musimy konkretnie się zadeklarować że będziemy :) Ja się pisze :)

Psotnick i jak miejscówa? Obadałeś rowerkiem ;)

Ostatnia edycja:
Na razie pogoda jest zaporowa. A tak to ja się piszę.

Ale ma być już lepsza chyba, nie? :D tylko jakiś deszcz widziałam w weekend arghhh

Teraz ciągle ma być tak w kratkę więc najbliższy 1-2 weekendy zapewne odpadają.

Ten weekend ma byc brzydki a w nastepny jest drift day w karpaczu wiec najwczesniej za trzy tygidnie by ten zlot mozna robic.

ja mam tak piekny grafik na lipiec ze az jedna niedziele ze wszystkich weekendow mam wolna... a dokladnie to przed ostatnia niedziele miesiaca ;s

Kochani !

Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.

Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej ! :) Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.

Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.

attachment.php

attachment.php

Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak :)

attachment.php

Chętnie podejmę się organizacji (w sensie - podam Wam datę, sam przyjadę, przywiozę grilla, spakuję też drobne atrakcje na umilenie czasu i mnóstwo dobrego nastroju :) ).

Moje propozycje terminu spotkania to:

sobota (12 lipca)
sobota (19 lipca)
niedziela (20 lipca)
sobota (26 lipca)

a wybór będzie zależał od pogody. Jeżeli na dwa dni przed pierwszym terminem będzie pogoda i prognoza nie będzie przewidywać zmian na najbliższe dni to klepiemy termin - jeśli komuś akurat nie podpasuje to nie widzę problemu by spotkać się we wszystkie cztery w/w dni :)

Co myślicie ?

Załączniki

• dojazd od ulicy Kochanowskiego.jpg
    dojazd od ulicy Kochanowskiego.jpg
    82.9 KB · Wyświetleń: 203
  • dojazd od ulicy Bydgoskiej.jpg
    dojazd od ulicy Bydgoskiej.jpg
    78.2 KB · Wyświetleń: 198
  • dojazd od ulicy Kochanowskiego 2.jpg
    dojazd od ulicy Kochanowskiego 2.jpg
    98.2 KB · Wyświetleń: 205
Ostatnia edycja:
19, 20 dobry termin, możliwa diametralna zmiana pogody na bardzo dobrą:) no i mam pierwsze zmiany. Ja się z chęcią piszę, byłem na tych wałach na browarku i okolica bardzo fajna

Nooo super! Mnie terminy pasuja :d

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Mi z grubsza też terminy pasują choć jak bym miał wybierać to 12 lipca bo 19,20 póki co nie pewny
A pomysł ogólnie suuuper :) :)

Amortyzatory
Powrót