Zlocik Dolnyśląsk !!

A chcesz coś dwudniowego czy sam nie podołasz nawet z grillem?

Jeśli państwo dojdziecie do jakiegoś porozumienia to chętnie się zjawię niezależnie od miejsca. Pozdrawiam.

I co temat umarł? Chyba że coś właśnie z cichacza się dopina :)

Dalej panowie, bo chętnych co raz więcej, a konkretów nadal tyle samo... :)

Sorki nie bylo neta ;) w mojej okolicy znam fajne miejsca typu czocha, khaolin, ale lepiej byloby w centralnej polsce.

Centralna polska to już raczej nie dolny śląsk :)

Koledze chyba chodziło o centrum dolnego śląska :)

Obawiam sie jednak, że znacznie łatwiej byłoby sie zgadac na kilka godzin wiecej w któryś weekend i zrobienie grilla na cały dzien nad Odra (jest świetne miejsce na walach przy Mostach Warszawskich) - znajdzie sie miejsce i dla aut i dla kilkunastu grilli, kocy, itp.

Bo nocleg to juz odpowiedzialnośc organizatora, zaliczki, itp., a nie widzę narazie entuzjasty ktory by sie tego podjął :(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ooooo. nad odra to całkiem fajNy pomysł. tylko tak patrze na pogode to nam nie przypasi w najbliższych tygodniach...

attachment.php

Myślałem nad tym miejscem - dojazd jest bez problemu (chyba nawet z 2 stron - a już na pewno od strony Kromera, ul. Bydgoską).

Fakt, ostatnimi dniami pogoda była znacznie lepsza i tak pomyślałem nad tym miejscem kiedy podczas któregoś wypadu rowerowego zobaczyłem rano zawody wędkarskie - mnóstwo aut wzdłuż brzegu. Pomyślałem, że pięknie wyglądałby taki rząd Alf :)
Jakby słońce dopisało to umówić się już na 10 - 11 rano i można zrobić grilla, zorganizować boisko do siatkówki, badmintona itp.

Załączniki

• wał nad odrą.jpg
    wał nad odrą.jpg
    137.4 KB · Wyświetleń: 166
Ja bym się pisał. Do tego atrakcje plenerowe. Super. Ale powiedz tak szczerze czy zglebionym autem ja tam zjadę? Bo wątpię.....

Jak tylko przestanie padać to podjadę tam rowerem (w weekend najpewniej) i zobaczę jaka jest droga - bo jeździłem tylko po ścieżce z kostki na wale, nie widziałem dokładnie jaki jest zjazd :) Sam swojego zawieszania też bym nie narażał, więc w ostateczności autka zostawi się z jednej strony wału (róg Bydgoskiej i Mazurskiej), a atrakcje przeniesie na drugą stronę :)

Pytanie tylko czy na taką opcję będą chętnie i ile osób - będzie wymagana spontaniczność (jest słońce w piątek i dobra prognoza na weekend to ugadujemy się i jazda!).

Pomysl fajny :D plenerek
Ale to tak bez noclegu,nie? Chilloucik taki :)

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Wiesz... ja tam ma rzut czapką więc mi pasi.

Ja tam troche wiekszy rzut ale pol godz i jestemt :P

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Może i nawet ciekawa miejscówka tylko oby pogoda dopisała i taki jednodniowy zlocik może by w końcu wypalił ;)

Amortyzatory
Powrót