Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lepiej trzymajmy kciuki za pogodę.
Lepiej się dopisz do listy![]()
A tu panie kolego.Kochani !
Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.
Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej !Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.
Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.
![]()
![]()
Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak
![]()
Chętnie podejmę się organizacji (w sensie - podam Wam datę, sam przyjadę, przywiozę grilla, spakuję też drobne atrakcje na umilenie czasu i mnóstwo dobrego nastroju).
Moje propozycje terminu spotkania to:
sobota (12 lipca)
sobota (19 lipca)
niedziela (20 lipca)
sobota (26 lipca)
a wybór będzie zależał od pogody. Jeżeli na dwa dni przed pierwszym terminem będzie pogoda i prognoza nie będzie przewidywać zmian na najbliższe dni to klepiemy termin - jeśli komuś akurat nie podpasuje to nie widzę problemu by spotkać się we wszystkie cztery w/w dni
Co myślicie ?
Kochani !
Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.
Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej !Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.
Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.
Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak![]()
Widzę na końcu Bydgoskiej kończy się krawężnik i można podjechać pod wały. Całkiem fajnie. Tylko tak na przeciwko bloków. Fajniej by było za wałem. Tylko żeby tam dojechać :/ Jak będę jechał 159 to nie ma problemu z krawężnikiem ale ze 166 będzie ciężko. Zobaczymy na miejscu.W ostateczności wycofamy i "osiedlimy" się na początku wałów - przy samych mostach Warszawskich.