Zlocik Dolnyśląsk !!

Aaaa tam jak lekko pokropi to tez moze byc. Cieplo byle bylo:cool:

Pany to będzie dwu dniowe, czy całodzienny zlot ?

Tak czytam i czytam i nie mogę się doczytać, w którym miejscu zlot organizujecie xD ?

Kochani !

Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.

Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej ! :) Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.

Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.

attachment.php

attachment.php

Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak :)

attachment.php

Chętnie podejmę się organizacji (w sensie - podam Wam datę, sam przyjadę, przywiozę grilla, spakuję też drobne atrakcje na umilenie czasu i mnóstwo dobrego nastroju :) ).

Moje propozycje terminu spotkania to:

sobota (12 lipca)
sobota (19 lipca)
niedziela (20 lipca)
sobota (26 lipca)

a wybór będzie zależał od pogody. Jeżeli na dwa dni przed pierwszym terminem będzie pogoda i prognoza nie będzie przewidywać zmian na najbliższe dni to klepiemy termin - jeśli komuś akurat nie podpasuje to nie widzę problemu by spotkać się we wszystkie cztery w/w dni :)

Co myślicie ?
A tu panie kolego.

Gracek zlot jest jedniodniowy. Jakis grill ploty i do domku.

Hym w takim razie może wstępnie (o ile czas dopiszę) pojawię się :] Aczkolwiek bardziej tak się przywitać niż imprezować nie wiem kurcze jak z czasem mi wypadnie, ale widzę, że może być ciekawie ^_^

Kochani !

Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.

Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej ! :) Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.

Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.
Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak :)

Dzisiaj byłem tam rowerem od strony Kochanowskiego. Faktycznie krawężnik dla mnie chyba nie do przejechania. Tak mi wygląda. A od Bydgoskiej to jak jest wjazd na tą łąkę? Trzeba jechać Bydgoską między nasypem a ogrodzeniem ogródków działkowych (tym szutrem) i wjechać przy Kochanowskiego? Czy jakoś inaczej?
Bo tam z kolei jest tak wąsko że stał tam na boku jakiś "działkowicz" i już się nie przeciśniemy....

Ja niestety prawdopodobnie 12 idę do pracy tak więc na razie się nie pisze na żaden wyjazd.

Dokładnie Marku - trzeba miedzy płotem a nasypem i powinno sie bez problemu zmieścić o ile jakiś cieć nie stanie za szeroko :p Na koncu drogi jest wiazd na wał i przejazd na druga stronę nasypu.

W ostateczności wycofamy i "osiedlimy" się na początku wałów - przy samych mostach Warszawskich.

W razie potrzeby będę pod telefonem - pełne info 11 lipca :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W ostateczności wycofamy i "osiedlimy" się na początku wałów - przy samych mostach Warszawskich.
Widzę na końcu Bydgoskiej kończy się krawężnik i można podjechać pod wały. Całkiem fajnie. Tylko tak na przeciwko bloków. Fajniej by było za wałem. Tylko żeby tam dojechać :/ Jak będę jechał 159 to nie ma problemu z krawężnikiem ale ze 166 będzie ciężko. Zobaczymy na miejscu.

tez odpadam, pracuje kazdy weekend - poza tym nie chce mi sie zbytnio jechac 160km+ na grila :) myslalem raczej ze spotkanie od bedzie sie jakos w centrali woj. a nie tam gdzie najwiecej alfaholikow :) Milej imprezy :)

A ja bym wolała żeby spotkanie odbyło się w Sycowie i co?! To by była jazda, to "miasto" tylu alf nigdy nie widziało, hahaha, ale.... lubie wro i jest łatwy dojazd zazwyczaj z większosci innych miast :) Poza tym to stolica ! Ważne żeby sie spotkać w większym gronie i pobyć więcej czasu, coś fajnego porobić :)

Zgorzelec to jednak jest kawałek ;) A Wrocław jakby bliżej opolskiego.

Lista na 12-go lipca

1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
7) Trin
8) 1kolo2

Lista na 12-go lipca

1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
7) Trin
8) 1kolo2
9) buksal

Mam tylko nadzieję, że szef mi nie powie w piątek, że w sobotę będę musiał być w pracy. No i jak przyjadę, to mogę też grilla ze sobą zabrać. Mam taki standardowy okrągły około 40+cm średnicy.

Wszystkim nie dogodzisz. Będzie gdzie indziej to inni będą mieli za daleko. Kto chce to przyjedzie.

Amortyzatory
Powrót