• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Źle spasowane nadkole

jasiu 145

Nowy
Auto
AR 155 1.8 8v Super
Poradzi ktos cos na to? Nie wiem jak sie za to zabrac. Wiem ze ten element jest przykrecany. Probowalem odkrecic sruby gorne i go dopchnac ale nie da rady. Wie ktos czemu on tak odstaje? Dodam ze byl on wymieniany bo w jednym miejscu widac orginalny czerwony kolor ;)uploadfromtaptalk1399828923782.jpguploadfromtaptalk1399828936144.jpguploadfromtaptalk1399828951104.jpg

Chodzi mi o ten lewy blotnik

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

korek odbijający maskę wykręć o jeden obrót i i sprawdź czy się poprawi korek jest na pasie przednim

To nic nie daje juz próbowałem

Poradzi ktos cos na to? Nie wiem jak sie za to zabrac. Wiem ze ten element jest przykrecany. Probowalem odkrecic sruby gorne i go dopchnac ale nie da rady. Wie ktos czemu on tak odstaje? Dodam ze byl on wymieniany bo w jednym miejscu widac orginalny czerwony kolor ;)Pokaż załącznik 131036Pokaż załącznik 131037Pokaż załącznik 131038

Chodzi mi o ten lewy blotnik

błotnik masz dobrze,maskę i lampę masz krzywo.Odkręć zderzak,zawieź go do pospawania,a w międzyczasie przykręć prosto lampę i wyreguluj/wyprostuj maskę.

Jak ja mam wyregulowac /wyprostowac?

Błotnik trzyma się nie tylko na śrubach u góry, są też śruby wewnątrz nadkola pod reflektorem.. jak tamte też odkręcisz to powinieneś móc opuścić go w dół o tą brakującą odległość..

Maska jest dobrze (nie wiem co ludzie mają z oczami :P) a reflektor ma regulację góra o 3-4 mm więc to tylko kosmetyka..

Reflektor nie jest przykrecony od dolu bo mi sie nie chcialo zderzaka odkrecac :p

Amortyzatory
Powrót