• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zielonogórskie spotkania 2017.

Tazz na twoim miejscu o grila nie bałbym się - zawsze ktoś Ciebie przygarnie - my to taka wielka zielonogórska rodzina- Na Twoim miejscu myślałbym o wkupnym - Tradycja każe
1-litr....... na samochód :edziahaha:

Daro te wykupne za kolegę to ja wezmę dla Ciebie ale coca cole. ;) 1L He he

- - - Updated - - -

Proszę nie robić pipy na forum ;)

Myślałem że nas będzie siedmiu wspaniałych a tu proszę Johny GT zrobił nam niespodziankę :-) Masz litra na wpisowe ? ;) Haha

Waldi, a od kiedy to stały bywalec musi mieć litra na wpisowe? :D

Coś czuję, że szykuje się udany dzień :D do zobaczyska :D

Ostatnia edycja:
Koleżanki i koledzy - wspominając o litrze miałem na myśli ..... - maślankę. Przy niej też może być wesoło, szczególnie jak pogoni :D

oojj pogada może nam pokrzyżować plany - wyjście awaryjne ?

Widzialem na polsacie niby deszcz na necie tzn " pogodynka" 21 stopni i zachmurzenie umiarkowane bez deszczu wiec moze bedzie dobrze ale plan "B" by sie przydal ;-) a TVN 22 stopnie i przelotne opady deszczu i kogo tu sluchac.

haha kurcze mam taka nadzieje :
i ze moje ramki dojda do weekendu prawie dwa tygodnie temu zamowilem :-)

Wg moich prognoz pogoda ma nam sprzyjać więc szykujemy potrzebne rzeczy na piknik:-D

Jeśli nic się nie wydarzy, to w niedzielę ładuję całą rodzinkę w auto i pojawiamy się ;-) Jedynie mój grill nie nadaje się do transportu (ogrodowy), więc co najwyżej wezmę węgiel i na podczepnego się wrzucimy komuś na maskę ;-)

Wszyscy biorą węgiel a kto bierze grilla??? :-D

Amortyzatory
Powrót